VIDEO Dublul criminal din Argeş îşi anunţase crima la TV, încă de acum câteva luni

Ultima actualizare:

    Criminalul din ArgeșFoto: Captură Video
Criminalul din ArgeșFoto: Captură Video

Autorul dublei crime din Argeș s-a aflat în urmă cu câteva luni în studioul unei cunoscute emisiuni TV, împreună cu soţia, într-o tentativă de împăcare publică. Întrebat de moderatoare cu privire la informaţia că şi-ar fi ameninţat soţia cu moartea, el a recunoscut, explicând, de asemenea, că nu va ezita să recurgă la un gest extrem.

În ianuarie 2021, bărbatul fusese împreună cu soția lui, care ulterior a devenut victima acestuia, în studioul emisiunii „Acces direct” unde s-a consumat o confruntare între ei, urmată de o tentativă de împăcare.

Bărbatul îşi acuza soţia de infidelitate şi a ameninţat-o direct că o va ucide dacă îl părăseşte. Mai mult decât atât, el a recunoscut, la insistenţele moderatoarei, că nu glumeşte şi că dacă soția îl va trăda va recurge cu siguranță la gestul extrem. Mai mult decât atât, bărbatul a recunoscut că ar fi ameninţat că-l ucide şi pe băiatul de 15 ani, fiul său vitreg.

Bărbatul a declarat în platoul emisiunii că și-ar omorî soția

Psihologul Dan Mihăileanu, care a urmărit imaginile respective, a declarat pentru Adevărul că bărbatul dădea semne grave de instabilitate emoţională şi că, după părerea lui, într-un stat cu o justiţie corectă, individul ar fi fost convocat la audieri după emisiune.

Astfel, crima dublă săvârşită duminică în curtea bisericii din Mihăeşti (Argeş) putea fi evitată dată autorităţile şi-ar fi făcut datoria aşa cum trebuie.„Acel om ar fi trebuit să primească tratament de specialitate, chiar să fie internat undeva o vreme. Dădea semne evidente de depresie, dar şi se încadra în tiparul clasic al celor predispuşi la violenţă, chiar la violenţă extremă. Faptul că autorităţile au fost imobile, nepăsătoare, a dus la o dublă crimă, o spun fără echivoc”, a declarat psihologul.

De altfel, potrivit martorilor, între criminal şi soţia lui exista un trecut plin de violenţe conjugale. Mai mult decât atât, vecinii lor au mărturisit că în ultima vreme bărbatul a ameninţat de mai multe ori că o omoară.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net