Klaus Iohannis a votat. Mesajul președintelui României

klaus-iohannis-referendum.jpeg

klaus iohannis a votat la referendumul din 2019
Președintele Klaus Iohannis a votat în jurul orei 10.00, la liceul Jean Monnet din București
foto: Inquam Photos

Klaus Iohannis a votat, duminică, în Capitală, la secția de la Liceul Jean Monnet. Președintele a venit singur la vot și le-a transmis românilor un mesaj prin care i-a îndemnat să voteze, ca să nu-i lase pe ceilalți să decidă în locul lor.

Președintele Klaus Iohannis a ajuns la secția de votare puțin după ora 10.00, fără soția sa, Carmen Iohannis. "E o zi importantă și asta o spun tuturor românilor. Haideți la vot!", a spus Iohannis înainte de a vota.

Citește și:

Alegeri europarlamentare 2019. Prezența la vot la ora 10.00 este de 6,44 %

Alegeri europarlamentare 2019. Cozi la mai multe secţii de votare din străinătate

Și după ce a votat, președintele a transmis un mesaj prin care i-a îndemnat pe români să meargă la vot.
”Veniți la vot, dragi români! Veniți la vot pentru că astăzi puterea politică este la voi, astăzi decidem cum arată România de mâine. Merită, chiar merită să votați! Astăzi decideți pentru următoarele luni și ani. Suntem la primele alegeri dintr-un cicul mai lung, este începutul unui șir de alegeri și puteți să începeți să schimbați România. Am votat și în campania electorală am constatat că am avut mai multe ințiative de mobilizare la vot, iar acest lucru mă bucură foarte mult. (...) Veniți, dragi români la vot! Nu lăsați pe alții să decidă în locul vostru!”

Loading...

Citește și