Klaus Iohannis, reacție la criza Covid-19 din PNL. Ține consultările prin videoconferință

Ultima actualizare:

    Klaus Iohannis va ține consultările prin videoconferință după ce premeirul interimar Orban s-a autoizolatfoto: arhiva Click!
Klaus Iohannis va ține consultările prin videoconferință după ce premeirul interimar Orban s-a autoizolatfoto: arhiva Click!

Diagnosticarea senatorului PNL Vergil Chițac cu noul coronavirus a aruncat în aer consultările programate vineri la Cotroceni, pentru desemnarea noului prim-ministru. Cu Toată conducerea PNL în autoizolare din cauza Covid-19, președintele Klaus Iohannis a decis să țină consultările prin videoconferință.

Președintele Klaus Iohannis a decis să țină consultările pentru desemnarea unui nou premier prin videoconferință, după ce conducerea PNL a intrat în carantină din cauza coronavirusului. 

„Având în vedere situația actuală, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a decis să facă consultările cu partidele parlamentare, în vederea desemnării candidatului pentru funcția de Prim-ministru, prin sistem de teleconferință”, se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale, citat de Digi 24

Conform programului anunțat ieri de Administrația Prezidențială consultările ar fi trebuit să înceapă la ora 13.

Senatorul Vergil Chițac, confirmat cu Covid-19

Toți membrii BPN al PNL se vor izola la domiciliu, a anunțat Ludovic Orban, după ce senatorul Vergil Chițac a fost confirmat cu noul coronavirus. Chițac a participat recent la o reuniune internațională NATO, iar luni a fost în Parlament. Joi, în contextul unor informații apărute în presă despre o eventuală infectare a acestuia cu Covid-19, senatorul a dezmințit vehement pe pagina personală de Facebook.

Citește și:

Studiu Coronavirus. Covid-19 rămâne în organism şi cinci săptămâni de la infectare

Reprezentant OMS: «Strănutul nu este un simptom al Covid-19». La ce trebuie să fiți atenți

image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net