Italia: O româncă şi fiul ei de 6 ani, găsiţi morţi în camera unei parohii de la periferia Romei

Ultima actualizare:

    Elena și fiul ei erau în Italia de aproape un anFoto: observatornews.ro
Elena și fiul ei erau în Italia de aproape un anFoto: observatornews.ro

Sfârșit tragic pentru o româncă și fiul ei de numai 6 ani! Au fost găsiți fără viață în camera unei parohii de la periferia Romei, acolo unde locuiau de câteva luni. Cel mai probabil, s-au stins din cauza unor scurgeri de gaze.

Femeia avea 36 de ani și în primăvara acestui an a plecat în Italia, în speranța unei vieți mai bune. Și-a luat și copilașul cu ea și s-a angajat ca îngrijitoare de bătrâni. Numai că, în luna iulie, Elena Cătălina Pînzaru a rămas fără loc de muncă și astfel a primit găzduire într-una din camerele parohiei San Martino, administrate de asociația San Girolamo Emiliani, scrie observatornews.ro.

Se încălzeau cu o sobă de exterior

Parohia se află în Velletri, la periferia Romei. Acolo au fost găsite cele două cadaver, luni dimineață, iar prima ipoteză luată în calcul de anchetatori este o posibilă scurgere de gaze. Din primele cercetări, se pare că femeia a aprins, pentru a încălzi camera unde se afla cu fiul ei, o sobă pa gaz tip ciupercă, care se foloseşte în exterior. Oamenii legii cred că flacăra s-ar fi stins în timpul nopții, dar gazul a continuat să iasă, românca și fiul ei sfârșind astfel în somn.

„Dumnezeu să vă ierte surioară și nepoțel, ați plecat din viață atât de repede, ești departe nu v-am văzut de câțiva ani și acum v-ați dus la cer… Dumnezeu să vă aibă în pază, îngerașii mei”, a scris pe Facebook Dinu Pînzaru, fratele Elenei.

În acest caz procurorii au deschis o anchetă pentru a stabili cauza exactă a decesului și dacă încălzitorul avea vreo defecțiune. Trupurile neînsuflețite ale româncei și copilului ei au fost transportate la Institutul de Medicină Legală Tor Vergata, unde urmează să fie efectuate autopsiile.

Citește și: 

Româncă de 32 de ani, ucisă de soț cu 10 lovituri de cuțit, în Italia! Ce a făcut bărbatul după crimă

Italia: Fetiță româncă moartă, după ce s-a răsturnat în mare cu hidrobicileta

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net