Italia: Cinci ani de închisoare pentru un român care și-a bătut și terorizat fosta iubită

condamnare.jpeg

condamnare crima minor iasi
foto: shutterstock.com

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Un român care trăiește de ani buni în Italia, la Gela, a fost condamnat la cinci ani de închisoare, după ce şi-a bătut şi şi-a terorizat fosta iubită. Bărbatul contestă decizia magistraților, chiar dacă aceștia nu l-au pedepsit la 11 ani închisoare, cât au cerut procurorii.

Totul s-a petrecut pentru că Bobi Gruia, în vârstă de 37 de ani, nu a acceptat despărțirea de iubita sa și voia neapărat să reia relația. Pentru că femeia nu a cedat rugăminților bărbatului, acesta a început să pună presiuni astfel încât să o determine să accepte în continuare. A mers atât de departe încât a și bătut-o de câteva ori şi a ameninţat-o cu moartea. Sătulă de teroarea în care trăia, femeia a depus plângere împotriva românului, scrie observatornews.ro.

Bobi Gruia a fost pus acuzare pentru comiterea mai multor infracţiuni, inclusiv pentru furt, existând informaţii conform cărora el a furat bani şi un telefon scump în timpul unei vizite făcute tinerei. Românul a recunoscut o parte din fapte, a solicitat să fie judecat în regim de urgenţă şi a pus întreaga situaţie şi pe seama provocărilor venite din partea victimei.

Au fost solicitați 11 ani de închisoare de către procurori pentru român, însă magistrații l-au condamnat la numai cinci ani de închisoare. Bărbatul contestă decizia şi consideră că, la cât timp a petrecut şi în arest preventiv, ar trebui să încaseze o condamnare la închisoare cu suspendare.

Citește și: 

Român condamnat în Italia după ce și-a batjocorit fiica vitregă timp de 2 ani. Violatorul își va ispăși pedeapsa în România

Închisoare pe viață pentru o româncă acuzată de omor în Italia

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5