Italia: Cinci ani de închisoare pentru un român care și-a bătut și terorizat fosta iubită

Ultima actualizare:

    foto: shutterstock.com
foto: shutterstock.com

Un român care trăiește de ani buni în Italia, la Gela, a fost condamnat la cinci ani de închisoare, după ce şi-a bătut şi şi-a terorizat fosta iubită. Bărbatul contestă decizia magistraților, chiar dacă aceștia nu l-au pedepsit la 11 ani închisoare, cât au cerut procurorii.

Totul s-a petrecut pentru că Bobi Gruia, în vârstă de 37 de ani, nu a acceptat despărțirea de iubita sa și voia neapărat să reia relația. Pentru că femeia nu a cedat rugăminților bărbatului, acesta a început să pună presiuni astfel încât să o determine să accepte în continuare. A mers atât de departe încât a și bătut-o de câteva ori şi a ameninţat-o cu moartea. Sătulă de teroarea în care trăia, femeia a depus plângere împotriva românului, scrie observatornews.ro.

Bobi Gruia a fost pus acuzare pentru comiterea mai multor infracţiuni, inclusiv pentru furt, existând informaţii conform cărora el a furat bani şi un telefon scump în timpul unei vizite făcute tinerei. Românul a recunoscut o parte din fapte, a solicitat să fie judecat în regim de urgenţă şi a pus întreaga situaţie şi pe seama provocărilor venite din partea victimei.

Au fost solicitați 11 ani de închisoare de către procurori pentru român, însă magistrații l-au condamnat la numai cinci ani de închisoare. Bărbatul contestă decizia şi consideră că, la cât timp a petrecut şi în arest preventiv, ar trebui să încaseze o condamnare la închisoare cu suspendare.

Citește și: 

Român condamnat în Italia după ce și-a batjocorit fiica vitregă timp de 2 ani. Violatorul își va ispăși pedeapsa în România

Închisoare pe viață pentru o româncă acuzată de omor în Italia

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net