Incredibil! Un hoț a sunat la 112 pentru că s-a rănit în timpul furtului

Ultima actualizare:
Hoţul din Slatina a rămas prins cu capul în geamul spart
Hoţul din Slatina a rămas prins cu capul în geamul spart

Pare un scenariu de film de comedie, însă întâmplarea este cât se poate de reală și s-a petrecut chiar la noi în țară. Doi indivizi au venit de la Câmpulung Moldovenesc, în miez de noapte, pentru a sparge magazine în municipiul Suceava. Numai că unul dintre ei a sunat la 112 și a anunțat infracțiunea. Nu pentru că ar fi avut mustrări de conștiință, ci pentru a chema salvarea deoarece se rănise într-un geam al magazinului, în timpul furtului.

La fața locului a fost trimis un echipaj de poliție care a găsit geamul spart iar pe cioburi erau urme de sânge. Bărbatul care sunase sângera abundent, însă polițiștii, în loc sa-l ducă la spital, l-au dus la audieri. La secția de poliție, după ce a inventat o poveste incredibilă, a recunoscut faptul că el și prietenul său veniseră să fure și că s-a rănit în geam.

Filmul ”de comedie” al spargerii de la Suceava

Scenele s-au petrecut în noapte de 15 spre 16 aprilie. Valentin Petre (30 de ani) și amicul său, ambii din Câmpulung Moldovenesc, s-au hotărât să facă rost de bani. Astfel că s-au urcat în mașină și au plecat la Suceava. Însă întreaga acțiune s-a terminat foarte repede. Au spart geamul unui magazin, au intrat și au furat 24 de pachete de țigări și 23 de lei. Însă a pornit alarma iar în timp ce încerca să iasă, Valentin Petre s-a rănit foarte rău la un picior. Prietenul său a dat bir cu fugiții. Atunci de frică nu i se întâmple ceva grav, Petre a sunat la 112 și a spus că a fost martorul unei spargeri, în timp ce se afla pe o alee. El a povestit operatorului de la Serviciul Unic de Urgențe că un bărbat necunoscut ar fi ieșit dintr-un magazin spart, l-a lovit și a fugit.  

Când a fost întrebat ce căuta în locul respectiv la ora aceea, bărbatul a spus că venise de la Campulung cu trenul până la Suceava pentru a retrage o sumă de bani de la un bancomat.

La fața locului au ajuns polițiștii care au descoperit că, într-adevăr, geamul unității era spart iar la examinarea acestuia și a cioburilor exterioare au fost identificate urme de sânge.

Asupra lui Valentin Petre au fost găsite trei pachete de țigări despre care el a afirmat că a venit cu ele de la Câmpulung Moldovenesc. Restul pachetelor au fost găsite aruncate în zona în care se afla magazinul.

Polițiștii au făcut mai multe verificări și l-au audiat pe borbat. Au descoperit că autorul furtului chiar reclamantul.

El a recunoscut furtul în cele din urmă. Acum este cercetat în stare de arest pentru furt calificat.


    Hoţul din Slatina a rămas prins cu capul în geamul spartfoto: captura Facebook
Hoţul din Slatina a rămas prins cu capul în geamul spartfoto: captura Facebook

Alte cazuri de infracțiuni nereușite

Acesta nu este singurul caz în care hoții trec prin situații jenante. La începutul lunii februarie, polițiștii din Slatina au fost alertați că un magazin a fost spart și că hoțul ar putea să fie încă în zonă. Suspectul a reușit să mai pătrundă și într-un alt magazin. De această dată, a rămas blocat într-un geam pe care-l spărsese și a fost scos cu ajutorul polițiștilor. După a fost eliberat din „capcană”, individul a încercat să se ascundă într-un raft cu pufuleți, de unde a fost săltat de forțele de ordine.

În urmă cu doi ani o scenă parcă ruptă din filmele de acțiune s-a petrecut în municipiul Baia Mare. Poliția a fost sesizată de faptul că persoane necunoscute au pătruns într-o locuință de pe strada Motorului cu intenția de a fura bunuri. Proprietarii locuinței (situată pa parterul unui bloc) l-a surprins pe unul dintre hoți în timp ce încerca să fure mai multe bunuri din locuință. În momentul în care a realizat  că a fost descoperit, hoțul ghinionist a încercat o mișcare demnă de filmele de acțiune. Acesta a sărit pur și simplu pe geamul locuinței. Deși înălțimea de la care a sărit bărbatul nu este mare, acesta s-a rănit la picior în timpul căzăturii, astfel că atunci când oamenii legii au apărut acesta nu a putut să fugă.

Citeşte şi: Dat afară după ce a golit ambulanța de motorină

Citeşte şi: Satu Mare: Riscă închisoare pentru furt de făină

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Marea Neagra dupa furtuna sursa foto A I  2 jpeg
nasa china spatiu jpg
image png
italian masini bucuresti jpg
foto1 viol jpg
nasa foto pexels
maxresdefault jpg
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net