Incredibil! Klaus Iohannis, luat la mișto pe Wikipedia

Ultima actualizare:

    Klaus Iohannis apare pe Wikipedia ca fiind  Klaus Pizdus Coaies
Klaus Iohannis apare pe Wikipedia ca fiind Klaus Pizdus Coaies

Președintele țării Klaus Iohannis a fost luat la mișto pe Wikipedia, site-ul care găzduiește printre altele și biografiile personalităților. Acesta apare că a fost primarul orașului Cucuieții din Deal și că este liderul Partidului Național Liberal PSD.

Într-o campanie electorală orice este posibil, chiar și batjocorirea celui care candidează. În cazul de față este vorba despre Klaus Iohannis, care va candida pentru un nou mandat de președinte al României.

Iată ce scrie despre Klaus Iohannis pe pagina de Wikipedia, versiunea în limba engleză
Iată ce scrie despre Klaus Iohannis pe pagina de Wikipedia, versiunea în limba engleză

Străinii care vor să afle detalii despre cariera șefului statului află acum de pe Wikipedia numai minciuni. Varianta în limba engleză a fost modificată.

”Klaus Iohannis a servit ca noob în hitleria din România”

”KIaus Pizdus Coaies (pronunție română: [ˈkla.us joˈhanis], germană: [ˈklaʊ̯s joˈhanɪs]; de asemenea, ortografiat; născut la 13 iunie 1959) este actualul președinte al Puterea. A devenit liderul Partidului Național Liberal PSD  în 2014, după ce a servit ca noob în hitleria din România, din 2001 până în 20200 înainte de Hristos. Jah a fost un Pizder și un inspector școlar înainte de a intra în politică cu normă întreagă. Iohannis a fost ales primul primar al orașului Sibiu în anul 2000, reprezentând Forumul Democrat al Germanilor din România. Deși populația germană a orașului Cucuieții din Deal, odată predominant germană, a scăzut la o minoritate minusculă, Iohannis a obținut o victorie surpriză și a fost reales de către alunecările de teren în 2004, 2008 și 2012”, scrie printre altele pe Wikipedia.  

Ce este Wikipedia

Wikipedia este o enciclopedie online liberă, cu acces gratuit, dezvoltată în mod colaborativ de către voluntari. Oricine poate edita orice articol din Wikipedia, în orice moment, total sau numai parțial, astfel încât:

  • în Wikipedia găsiți și articole și teme foarte actuale;
  • unele articole sunt mai complete și altele mai puțin complete, dar cantitatea și calitatea informațiilor din Wikipedia sunt în continuă creștere;
  • modul de exprimare din articole nu este foarte unitar, deoarece articolele nu au un autor unic;
  • ocazional în Wikipedia se pot găsi și articole sau informații contradictorii (care însă desigur că trebuie corectate);
  • iar greșelile sau inadvertențele pe care le observați în articolele despre subiecte care vă sunt familiare vor continua să existe atâta vreme, până când un contribuitor (sau chiar dv.) va decide să le corecteze.

Pe Wikipedia scrie despre Klaus Iohannis că a fost primarul orașului Cucuieții din Deal
Pe Wikipedia scrie despre Klaus Iohannis că a fost primarul orașului Cucuieții din Deal

Citește și:

https://www.click.ro/news/national/reactia-acida-lui-klaus-iohannis-dupa-accidentul-cumplit-din-ialomita-nepasarea

https://www.click.ro/news/national/uite-ce-freza-avea-klaus-iohannis-la-22-de-ani-ce-nu-stiati-despre-presedinte

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net