Incendiul de la Brazi va mai fumega cel puțin o săptămână. Zona va fi inundată cu apă și spumă

incendiu-brazi.jpg

Incendiu pe platforma industrială de la Brazi, Prahova
În urma incendiului izbucnit în noaptea de marți spre miercuri pe Platforma Industrailă de la Brazi, locuitorii din zonă au primit un mesaj RO-ALERT prin care au fost sfătuiți să stea în casă
Sursa foto: Garda de Mediu Prahova

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Incendiul de la Brazi , unde se colectau deșeuri periculoase, va mai fumega pentru cel puțin o săptămână, au anunțat reprezentanții ISU Prahova, adaugând și că zona va fi inundată cu o cantitate impresionantă de apă și spumă: 300 tone.

Incendiul de la Brazi va mai fumega o perioadă, posibil o săptămână și chiar mai mult. Nu mai sunt focare vizibile, exista încă posibilitatea să ardă mocnit la nivelul solului. Ca urmare, la nivelul unității s-a luat decizia de a realiza o inundare a locului cu 9 autospeciale de lucru cu apă și spumă care vor refula peste 300 de tone ( 300.000 l) de apă în doua ore”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova.

În urma incendiului a fost găsit, pe proprietate, un trup carbonizat. 

Ce deșeuri arde firma Eco Burn 

Compania se ocupă de colectarea, transportul și incinerarea deșeurilor medicale, a deșeurilor rezultate din activitatea stomatologică, care provin din saloanele de cosmetică și înfrumusețare, frizerii, saloane de tatuaj, cabinete veterinare, ferme agricole. Aici este vorba despre cadavre animale, deșeuri înțepătoare și infecțioase, chimicale periculoase și nepericuloase, materiale absorbante contaminate, dejecții animale, etc. În incinerator ajung alimente expirate, neconforme, legume, fructe, ulei alimentar uzat, deșeuri din grăsimi dar și produse cosmetice, de îngrijire personală sau detergenți. Eco Burn incinerează și deșeuri industriale care provin din industria de automotive, industria textilă, din service-uri auto, tipografii etc.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5