Ilie Balaci a murit. Ultimele imagini cu el în viaţă

ilie-balaci-a_murit.jpg

ilie balaci alaturi de prieteni inainte cu doar cateva ore sa moara
Ilie Balaci a petrecut alături de prieteni înainte să moară
foto: Gazata de Sud

E jale mare în Bănie! Fostul mare fotbalist al Craiovei Maxima, Ilie Balaci, a murit în duminică dimineață în urma unui atac cerebral. „Minunea blondă“ venise în Bănie pentru a participa la derbiul din această seară dintre Universitatea Craiova și FCSB, programat de la ora 21.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“. Cu o seară înainte, Balaci petrecuse cu o gaşcă de prieteni. Nimic nu anunţa nenorocirea din această dimineaţă.

Ilie Balaci a murit duminică dimineaţă la Craiova, unde venise să asiste la un meci. El se retrăsese de ani buni din lumea fotbalului, dar era încă strâns legat de terenul de forbal. Ilie Balaci a petrecut noaptea de sâmbătă spre duminică împreună cu câțiva prieteni, iar dimineața, aflat într-o locuință din zona gării, a început să se simt rău, povestesc apropiații, citaţi de gazetadesud.ro. A fost chemată o ambulanţă, care l-a resuscitat mai bine de o jumătate de oră, apoi, nerăspunzând la stimuli, medicii au declarat decesul.

Ilie Balaci a murit. Cum s-a fotografiat cu o seară înainte

Legendarul jucător de fotbal al Craiovei Maxima avea 62 de ani. Potrivit Gazeta de Sud, Balaci a suferit un atac cerebral.

ilie-balaci.jpg

ilie balaci alaturi de priteni inainte cu doar cateva ore sa moara
Ilie Balaci s-a fotografiat alături de un prieten
Foto: Gazeta de Sud

Acesta ar fi fost resuscitat timp de 30 de minute, dar din păcate medicii nu au mai putut face nimic pentru el. Cu o seară înainte, Ilie bBalaci s-a fotografiat alături de un prieten.  

Citeşte şi:

Nebuniile lui Ilie Balaci: ”Am fumat un pachet de țigări după victoria cu Italia”

Ilie Balaci: «Lăutarii şi-au făcut vile din banii de la mine!»

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1