Iași. Un adolescent și-a ucis tatăl în legitimă apărare. I-a secționat artera femurală

Ultima actualizare:

    Adolescentul i-a înfipt cuțitul în piciorul stâng, din greșeală (Foto:bzi.ro)
Adolescentul i-a înfipt cuțitul în piciorul stâng, din greșeală (Foto:bzi.ro)

Un adolescent şi-a ucis tatăl cu o singură lovitură de cuţit, în timp ce voia să scape viu din mâinile acestuia. Pentru că părintele pusese mâna pe cuțit și-l amenința cu moartea, băiatul l-a trântit în pat și a vrut să-i ia arma. Din nefericire, cuțitul i-a secționat artera femurală bărbatului și la scurt timp a decedat.

Radu Paraschiv (47 de ani) era cunoscut în comuna Ciortești ca fiind un om la locul lui, dar în casă era destul de dur și nu ezita să-și amenințe familia cu moartea, atunci când dădea peste cap câte un pahar în plus. Asta s-ar fi întâmplat și vineri, când a pus mâna pe cuțit. Ce a urmat eeste catalogat de anchetatori drept un accident nefericit.  

După ce a consumat alcool, bărbatul a început să se certe cu fiul său. La un moment dat, ar fi mers în bucătărie și ar fi pus mâna pe un cuțit. L-a fluturat de câteva ori și l-a amenințat pe tânăr cu moartea. Atunci, Valentin (18 ani) a încercat să-i ia tatălui cuțitul din mână. L-a împins pe pat și au început să se lupte. La un moment dat, din greșeală, lama cuțitului a intrat în piciorul stâng al bărbatului. Speriat, tânărul s-a retras, iar în acel moment tatăl său s-a ridicat și și-a scos cuțitul înfipt în picior. A început să sângereze puternic și a ieșit din casă.

Tânărul a chemat salvarea

Bărbatul a reușit să iasă din casă, însă după câțiva pași s-a prăbușit la pământ, într-o baltă de sânge. Lama cuțitului i-a secționat artera femurală. Văzând că tatăl său nu mai respiră, a cerut ajutorul medicilor, însă nu s-a mai putut face nimic, scrie observator.tv. 

Vineri, în jurul orei 16:30, adolescentul a sunat la 112 și a cerut ajutor, spunând că și-a omorât tatăl. Imediat, un echipaj medical a ajuns la fața locului și l-a găsit pe tatăl băiatului într-o baltă de sânge. Medicii au inițiat manevrele de resuscitare, dar, din nefericire, au fost nevoiți să declare decesul după aproximativ 45 de minute. 

Surse din cadrul anchetei au precizat că tânărul nu ar fi vrut să-și omoare părintele și vorbesc despre autoapărare. ”Între tată și fiu ar fi izbucnit un conflict spontan. La un momet dat, victima a pus mâna pe un cuțit și l-ar fi amenințat pe fiul său. Cel din urmă ar fi încercat să-l deposedeze și s-a ajuns într-un final la înjunghiere”, a precizat o sursă din cadrul anchetei.

Citește și:

O tânără şi-a omorât tatăl cu trei cuţite

A vrut să fure, dar și-a pierdut viața. Un hoț a murit înjunghiat de proprietarul locuiței în care intrase

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net