A vrut să fure, dar și-a pierdut viața. Un hoț a murit înjunghiat de proprietarul locuiței în care intrase

Ultima actualizare:

Doi hoți au dat buzna într-o casă din Galați, cu intenția de a fura economiile unui pensionar. Însă, în loc să plece cu prada, așa cum aveau de gând, s-au trezit atacați de proprietarul casei. În urma loviturilor primte, unul dintre hoți și-a pierdut viața.

În urma întâmplării sângeroase, proprietarul locuinţei a fost lăsat liber de poliţişti, iar avocaţii vorbesc despre legitimă apărare. Cel mai cunoscut caz este cel în care pilotul Adrian Iovan a împuşcat mortal un individ surprins în curtea casei.

Casa în care au intrat cei doi hoți se află pe șoseaua de centură a oraşului Galaţi, într-o zonă în care nu există iluminat public. Hoţii au profitat de beznă şi au dat buzna peste bărbatul de 64 de ani în casă.

Hoțul a murit la fața locului

Încăierarea dintre bărbat şi indivizii care voiau să îl jefuiască a fost dură. Hoţii nu se aşteptau ca proprietarul să îi confrunte şi au fost surprinşi când omul i-a atacat. În urma loviturilor primite, unul dintre suspecţi şi-a pierdut viaţa. A apucat să sară gardul înapoi, a făcut câțiva pași şi a căzut în mijlocul drumului.

Acolo l-au găsit şi cei de la ambulanţă, care nu au mai putut să facă nimic pentru a-i salva viaţa. Dr. Ionuţ Băneșanu, de la Spitalul Clinic de Urgenţă Galaţi: “S-au observat semne clare de deces, instalându-se deja lividitățile cadaverice. Nu au mai putut face nimic. O plagă înjunghiată toracic bazal.”, conform stirileptotv.ro.

Legitimă apărare sau nu?

Cel care îl însoţea pe individ a reuşit să fugă. Surse din rândul anchetatorilor spun că există şi un al treilea suspect, prieten cu păgubitul. Acesta le-ar fi indicat hoţilor ca pensionarul de 64 de ani avea strânse economii în casă.

Apărătorul este de părere că în cazul pensionarului se poate vorbi despre o legitimă apărare. Reprezentanţii Poliţiei şi Parchetului nu oferit, deocamdată, informaţii despre acest caz. Pentru că ancheta este în desfăşurare, nu au lămurit nici dacă a fost sau nu vorba despre legitimă apărare.

Pilotul Adrian Iovan, în legitimă apărare

În octombrie 2005, pilotul Adrian Iovan, fostul soţ al creatoarei de modă Romanița Iovan, a împuşcat mortal un tânăr de 27 de ani pe care l-a surprins pe terasa casei din cartierul Primăverii. La acea vreme, ancheta a stabilit că victima intrase în locuinţa familiei că să dea o spargere. Iovan a pus mâna pe armă, iar intrusul a pierit pe loc. Ulterior incidentului au urmat procese care s-au întins pe un an şi jumătate la finalul cărora Adrian Iovan i-a convins pe jucători că a fost în legitimă apărare şi nu a fost pus sub acuzare pentru omor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net