Ialomiţa: Femeie căzută într-o fântână adâncă de 8 metri, salvată miraculos de pompieri

fantana_ialomita.jpg

fantana adanca
Fântâna în care a căzut femeia
FOTO: ISU Ialomiţa

Trei echipaje de pompieri au reuşit în timp util să salveze o femeie căzută într-o fântână adâncă de 8 metri. Aceasta a fost scoasă în viaţă, conştientă, şi a fost preluată de medicii de la spitalul din Urziceni.

O femeie în vârstă de 49 de ani a scăpat miraculoas cu viaţă după ce a căzut într-o fântână adâncă de 8 metri. Incidentul s-a petrecut duminică dimineaţă, în jurul orei 08.45, în comuna Malu Roşu din judeţul Ialomiţa.

Alarma a fost dată de un localnic care a sunat la 112 şi a anunţat tragedia. Imediat, trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Urziceni, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD, un container Multirisc şi un echipaj al SAJ Ialomiţa - Substaţia Urziceni au pornit către localitatea respectivă, în sprijinul femeii care căzuse în fântână.

Ajunşi la faţa locului, pompierii au constatat că femeia se afla într o fântână de circa 8 metri, dar era conştientă. Misiunea salvatorilor a fost dificilă cu atât mai dificilă cu cât spaţiul era extrem de îngust, îngreunând mult accesul către victimă.

În cele din urmă, femeia a fost scoasă din fântână şi predată echipajului SAJ Ialomiţa, care a transportat-o la spitalul din Urziceni, conştientă. Poliţiştii urmează să stabilească acum dacă a fost vorba despre un accident sau despre o tentativă de sinucidere, anunţă news.ro.

 

Citeşte şi:

Au salvat copilul căzut în puţul adânc de 15 metri

Ce a complicat misiunea de salvare a fetiţei căzute în puţ. „A fost o situaţie dramatică”


 

 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1