Au salvat copilul căzut în puţul adânc de 15 metri

Ultima actualizare:

    Diametrul fântânii este de numai 40 de centimetri
Diametrul fântânii este de numai 40 de centimetri

A avut zile! Un copil de numai 2 ani a căzut duminică dimineaţă, 1 iulie, într-un puţ din curtea casei, în comuna Coşoveni (Dolj). Micuţul a fost până la urmă recuperat şi dus la Spitalul de Urgenţă din Craiova.

Prichindelul care a alunecat în puţul adânc de 15 metri adâncime era luat în plasament împreună cu fratele său, în vârstă de 6 ani. Familia susţine că frăţiorii se jucau în casă. “Era în pat, apoi a ieşit în curte şi a căzut. Noi aveam pe acel puţ o buturgă, dar un vecin a fost aseară la noi, a umblat acolo şi a uitat să pună lemnul la loc. A lăsat doar un capac din plastic, pe care copilul l-a dat imediat jos”, a explicat bărbatul în grija căruia se afla micuţul. Vecinii sustin că puştii erau bine îngrijiţi de familia adoptivă.

Diametrul puţului e de 40 de centimetri, iar şansa copilului a fost că a rămas chiar deasupra apei, deşi puţul avea 15 metri adâncime. Un pompier din echipajul de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj a reuşit să intre în fântână şi l-a apucat de mâini, reuşind să-l aducă la suprafaţă. Copilul a fost transporat la spital pentru investigaţii, dar era conştient şi nu avea decât zgârieturi pe corp. 


    Pompierii au intervenit cu promptitudine
Pompierii au intervenit cu promptitudine

Anul trecut, în luna aprilie un copil având aceeaşi vârstă, 2 ani, a căzut în puţul din curtea casei, în comuna Balta Sărată (Telorman). După o operaţiune care a durat peste zece ore, pompierii au izbutit să-l salveze pe micuţ. După mai multe zile de spitalizare, băieţelul s-a întors sănătos acasă.

image
image
image
image
image
image
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net