Ialomița: Bărbat arestat după ce și-a lovit fiul cu toporul în cap

arestat_ialomita.jpg

barbat cu catuse la maini
Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 57 de ani din localitatea Iazu a fost la un pas să-și omoare propriul fiu! Pentru că acesta a refuzat să-i toarne băutură în pahar, bărbatul a pus mâna pe topor și l-a lovit în cap!

Incidentul s-a petrecut în urmă cu o săptămână. Autorul, cunoscut ca şi consumator de alcool, s-a supărat pe fiul său pentru că nu i-a turnat ţuică în pahar, anunță adevarul.ro.

În urmă cu o săptămână, agresorul, revenit de la câmp, şi-a rugat fiul să-i toarne într-un pahar ţuică. Tânărul a refuzat categoric, iar între el şi tatăl său a izbucnit un scandal. Enervat, bărbatul a luat un topor şi şi-a lovit fiul în cap de două ori. Apoi, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, el a plecat de acasă şi s-a dus la cârciuma din sat.

Tânărul a fost descoperit mai mult mort decât viu de către o vecină, care a sunat la 112. La faţa locului s-au deplasat medicii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Ialomiţa, dar şi poliţiştii criminalişti care au deschis o anchetă şi l-au ridicat pe autor.

Agresorul a fost arestat preventiv.

 

Citeşte şi:

Terifiant! Băiețel bătut crunt de tatăl său medic. ”Ajută-mă, mama! Mă doare și când respir”

Șocant! 45 de copii, violați în familie, în doar 6 luni

 

Loading...

Citește și

  • de ce lovim copiii, raport violenta in familie, world vision romania, violenta familie, copii batuti

    Părinții români obișnuiesc să-și disciplineze copiii cu palma, iar acest lucru e considerat, cel mai adesea, un lucru necesar. Unul din zece părinți din România care apelează la violență pentru a se impune în fața odraslelor dau vina pe copii pentru comportamentul lor violent. Un studiu efectuat de Fundația World Vision România ne arată care e percepția noastră față de „educația cu pumnul”.

  • Poliţia a început o anchetă

    Un incident dramatic a îngrozit întreaga comunitate din localitatea Fulga de Jos din Prahova. Un cetăţean suedez a fost ucis cu sălbăticie de fiul iubitei sale. Potrivit martorilor, agresorul a venit acasă băut şi i-a cerut bani victimei. Bărbatul a refuzat, însă gestul i-a fost fatal. Fiul concubinei l-a bătut până l-a lăsat fără suflare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1