Haos total pe linia 41, după suspendarea circulației tramvaielor

Ultima actualizare:

    Tramvaiul 41 nu mai circulă din 29 iunieFoto: Digi24
Tramvaiul 41 nu mai circulă din 29 iunieFoto: Digi24

A fost o aglomerație de nedescris în Capitală, luni (1 iulie), după ce a fost suspendată circulația tramvaielor pe linia 41. Măsura a intrat în vigoare de sâmbătă, însă efectele reale ale acesteia se văd în prima zi lucrătoare.

Tramvaiele, care circulă între Stadionul Ghencea și Casa Presei Libere, au fost înlocuite cu două linii navetă de autobuz care aglomerează și mai mult traficul, potrivit Digi24. Circulația tramvaielor pe linia 41 a fost suspendată până pe 1 septembrie. Pe traseu se lucrează în această perioadă, la podul Ciurel, la Podul Grant, și la o viitoare stație de metrou, în Drumul Taberei. Planul este ca în stația de metrou să se poată intra direct din refugiul de tramvai, exact ca la Crângași.

Care sunt cele două linii de autobuz care înlocuiesc tramvaiul 41

Tramvaiul 41, supranumit și „metroul ușor”, nu va mai circula timp de două luni, până pe 31 august. În zona Pieții. Directorul general al Societăţii de Transport Bucureşti (STB), Andrei Creci, a declarat recent pentru AGERPRES că STB va pune în circulaţie 50 de autobuze pentru preluarea călătorilor, pe cele două lunii navetă, 641 şi 642, iar dacă acestea nu vor fi suficiente se vor putea suplimenta. „Se vor face două linii navetă de autobuz, una va fi 641, cu 30 de autobuze, care va funcţiona pe întreg traseul liniei 41, de la Ghencea până la Bulevardul Expoziţiei, iar cealaltă va fi 642 cu 20 de autobuze, care va asigura un aport de capacitate pentru tronsonul cel mai solicitat al liniei 41, adică între Drumul Taberei şi Podul Grant. Va fi o linie mai scurtă, dar exact pe zonele cu cea mai mare aglomeraţie zilnică. Din evaluările noastre aceste 50 de autobuze vor fi suficiente, dar în caz de nevoie ele pot fi suplimentate fără probleme", a explicat şeful STB. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net