A golit sticla cu ţuică, apoi şi-a înjunghiat fosta profă de mate

Ultima actualizare:

    La Colegiul “Spiru Haret” din Ploieşti au venit ieri şi poliţişti, şi jandarmi după ce au primit apelul la 112
La Colegiul “Spiru Haret” din Ploieşti au venit ieri şi poliţişti, şi jandarmi după ce au primit apelul la 112

Scene cumplite s-au petrecut ieri pe holurile Colegiului Spiru Haret din Ploieşti, aflat în zona de sud a oraşului. O profesoară de matematică, în vârstă de 43 de ani, a fost înjunghiată în abdomen. Agresorul? Un fost elev al şcolii, acum în vârstă de 22 de ani.

S-a întâmplat chiar în faţa cancelariei. Nu se ştie cum a ajuns tânărul de 22 de ani până acolo, având în vedere că unitatea de învăţământ are paznic, chiar acesta fiind cel care l-a văzut pe tânăr ieşind din şcoală cu cuţitul în mână. Anchetatorii iau în calcul ipoteza ca tânărul să fi intrat în şcoală cu un grup mai mare de elevi, profitând de momentul creat. Un alt profesor a sunat la 112 şi a dat alarma. Medicii au găsit-o pe victimă cu o plagă înjunghiată în abdomen, dar stabilă. “La liceu am găsit o femeie de 43 ani cu plagă înjunghiată abdominală, stabilă hemodinamic”, a anunţat biroul de presă al Ambulanţei Prahova. Femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti unde a fost băgată direct în sala de operaţii, în şoc hemoragic, întrucât se bănuieşte că lama cuţitului i-a atins vezica. 

Cuţitul a fost găsit la faţa locului, iar poliţiştii au demarat imediat verificări, mai ales că jandarmii au reuşit, la scurt timp de la comiterea faptei, să-l prindă pe agresor care era băut, având o alcoolemie de 0,45 alcool pur în aerul expirat.

Toate aceste arme albe au fost găsite asupra agresorului
Toate aceste arme albe au fost găsite asupra agresorului

“Pe timpul urmăririi, persoana în cauză a lovit cu pumnul parbrizul unui autoturism parcat în zonă. După imobilizare, la controlul corporal şi al bagajelor au fost găsite asupra acestuia următoarele: un cuţit de bucătărie cu lama de 10 cm, un toporaş cu coadă metalică, o teslă cu coadă metalică, un patent, o foarfecă, un PET de 2 litri tăiat în care se aflau cuie, o sticlă de 0,5 l cu alcool, cu miros specific de ţuică, consumat din el”, arată Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Prahova.

Urmărit de jandarmi, Mihai Niţescu a spart parbrizul unei maşini
Urmărit de jandarmi, Mihai Niţescu a spart parbrizul unei maşini

Deocamdată nu se ştie  ce l-a determinat pe tânăr să facă acest gest, iar el refuză, se pare, să vorbească. Surse judiciare ne-au precizat că, în 2016, Mihai Alexandru Niţescu, la acea vreme elev în clasa a XII-a, a ameninţat un coleg de clasă cu un cuţit, sesizarea despre acest fapt fiind făcută de un profesor de la acelaşi liceu. Atunci, pe numele tânărului a fost deschis dosar penal pentru ameninţare şi port sau folosire fără drept de obiecte periculoase, fiind amendat cu 500 lei. Dosarul penal a fost înaintat Parchetului. Ulterior, tânărul a fost exmatriculat şi a fost internat la Spitalul 9 din Capitală, din pricina tulburărilor de comportament.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net