Gheorghe Dincă s-a îmbolnăvit în închisoare. Ce diagnostic i-au pus medicii

5-act-dinca_inquam_photos_bogdan_danescu.jpg

gheorghe dinca depresie
Gheorghe Dincă ar putea fi condamnat la închisoare pe viață, după noile mărturisiri
Foto: INQUAM Photos

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor din Caracal, a fost investigat de medicii din Pentenciarul Jilava, acolo unde este închis. Potrivit unor surse din interiorul anchetei, Gheorghe Dincă a efectuat o serie de controale amănunțite la cabinetul de psihologie, iar medicii nu i-au dat veşti prea bune. Mecanicul auto, în vârstă de 66 de ani, care a recunoscut că le-ar fi ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, se confruntă cu stări de anxietate, are căderi nervoase şi plânge des.

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor din Caracal, a fost diagnosticat de medici cu depresie. Medicul din penitenciar care l-a supus la un control amănunţit a constatat că boala care s-ar fi declanșat în timpul detenției, și i-ar fi prescris un tratament medicamentos destul de agresiv.

Surse din rândul anchetei, citate de ştirile Kanal D, spun că Gheorghe Dincă experimentează des stări anxietate și căderi nervoase și plânge deseori.

"Îl enervează deținuții. Simte că nu mai poate deține controlul. În față lor e un alt om. Se vede că îi este teamă, se plânge că-l înjură, că-l scuipă, că-l amenință, că-i vorbesc urât. Probabil, abia acum începe să înțeleagă ce-l așteaptă după gratii. În realitate, Dincă e un fricos", spun surse din cadrul anchetei.

Gheorghe Dincă citeşte Biblia şi a cerut să se spovedească

După faptele oribile pe care chiar el a recunoscut că le-a comis, Gheorghe Dincă își caută salvarea în religie. El ar avea în celulă o Biblie, din care citește zilnic, și chiar a cerut să se spovedească la un preot.

"Gheorghe Dincă vorbește despre Dumnezeu în închisoare și nu doar din când în când, ci întruna, semn că pare resemnat cu ce i se întâmplă și doar un ajutor divin îl poate salva. De altfel, a cerut și un preot, pentru a se confesa, mai mult are și o Biblie în celulă", potrivit unor surse din Penitenciarul Jilava, citate de Kanal D.

 

 

Citeşte şi:

 

Mandatul de arestare pe numele lui Gheorghe Dincă, prelungit cu încă 30 de zile

Explicaţia genunchierelor purtate de Gheorghe Dincă. Ce spun medicii

Loading...
 
 

Citește și

  • reconstituire_crime_caracal_dinca_anchetatori

    Continuă cercetările în cazul crimelor de la Caracal. Gheorghe Dincă a ajuns marţi dimineaţă la sediul Institutului Naţional de Medicină Legală, unde va fi supus expertizei psihiatrice. Dacă se va constata că principalul suspect în cazul ororilor de la Caracal suferă de vreo boală psihică, acesta îşi va ispăşi pedeapsa într-un ospiciu şi nu într-un penitenciar ca până acum.

  • A tercut o lună de la dipariţia Alexandrei Măceşanu şi deşi Gheorghe Dincă a recunoscut că a omorât-o şi ulterior a ars-o în butoiul din curte, anchetatorii continuă să strângă probe pentru a-l acuza de crimă. Criminaliştii au ridicat 4.000- 5.000 de obiecte şi continuă verificările, care de luni vor avea loc în ineriorul casei. În tot acest timp, declaraţiile pe care Dincă le dă oamenilor legii continuă să şocheze.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1