Gheorghe Dincă, confruntare la DIICOT cu presupusul complice

gheorghe_dinca.jpg

gheorghe dinca diicot
Gheorghe Dincă a fost dus la DIICOT pentru confruntarea cu Ștefan Risipițeanu

Gheorghe Dincă a fost adus miercuri, 11 decembrie, la sediul DIICOT pentru a fi confruntat cu presupusul complice, Ştefan Risipiţeanu, pentru că cel din urmă nu recunoaşte acuzaţiile de viol, a anunţat avocatul Claudiu Lascoschi.

„Nu mi s-a spus, e posibil să fie vorba de o confruntare (cu presupusul complice Ştefan Risipiţianu, n.r.) El neagă pentru că ar fi comis fapta de viol. Prin confruntare se va vedea ce va ieşi”, a declarat avocatul Claudiu Lascoschi, la sediul DIICOT, conform Adevărul.  

Potrivit avocatului lui Gheorghe Dincă, principalul suspect al crimelor din Caracal spune că Ştefan Risipiţianu a văzut-o pe Luiza în maşină şi „ insistat” să o violeze.   „Ca să nu îl dea în gât, de aceea. Există şi probe biologice, nu pot să spun ce. Ştiam că există demult, dar nu şe ştia a cui e proba. Există declaraţia lui Dincă şi probele biologice, care sunt foarte puternice”, mai spune apărătorul, citat de Mediafax.

stefan_risipiteanu.jpg

stefan risipiteanu
Avocatul a dezvăluit că Ștefan Risipițeanu a negat fapta de viol în cazul Luizei Melencu

 Ştefan Risipiţianu, în vârstă de 46 de ani, a fost retinut pentru că a violat-o pe Luiza Melencu atunci când fata era în casa lui Gheorghe Dincă. Atât acesta, cât şi Dincă, au violat-o pe tânără.   Confruntarea dintre cei doi ar putea fi printre ultimele proceduri în dosarul Caracal.

 

Citește și:

Raportul FBI în cazul Luizei Melencu a fost finalizat. Mama fetei, revoltată

Cazul Caracal. Fostul iubit al Luizei Melencu, pentru prima oară la audieri. Ce a declarat

 


 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1