Gest admirabil al lui Gigi Becali! A sărit în ajutorul unui om care a leșinat pe stradă. Imaginile sunt emoționante EXCLUSIV

gigi-becali.jpg

Gigi Becali a sărit în ajutorul unui pieton care a leșinat pe stradă
Gigi Becali a chemat imediat Salvarea, după ce a văzut un bărbat leșinat pe stradă
Foto: BLITZ

Gigi Becali (61 de ani) a dat dovadă de spirit civic, zilele trecute, atunci când a ajutat o persoană aflată în pericol. Latifundiarul din Pipera a oprit brusc bolidul de 300.000 de euro, a tras pe dreapta pe trotuar și a sărit în ajutorul unui bărbat care leșinase în plină stradă.

Gigi Becali a coborât rapid din mașină și s-a dus să îl ajute pe bărbat, vizibil îngrijorat de starea acestuia. A scos o apă din portbagajul Bentley-ului și a încercat să îl facă să își revină. Scenele surprinse de fotoreporterii Click! s-au petrecut pe o stradă din cartierul Pipera.

Patronul FCSB a sunat imediat la 112, pentru a cere ajutor. A stat minute în șir alături de acesta, fără să îi pese că s-ar putea să se pună chiar pe el în pericol, având în vedere că ne aflăm în plină pandemie de coronavirus. Gigi Becali nu a plecat de lângă bărbat nici când au venit paramedicii, care i-au acordat primul ajutor victimei.

  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • Maximize

1/7

În cele din urmă, bărbatul s-a dezmeticit și a reușit să se ridice, fiind ajutat de medicii de la SMURD și de niște jandarmi care s-au aflat în apropiere. Omul de afaceri a stat de vorbă cu el până când acesta a fost luat cu salvarea și transportat la spital. 

Gigi Becali a făcut donații pentru spitalele aflate în lupta cu pandemia de coronavirus

Finanțatorul vicecampioanei a spus în urmă cu câteva zile că a alocat sume de bani pentru trei spitale din provincie. De asemenea, Gigi Becali a dezvăluit că a cumpărat teste pentru depistarea Covid-19, care se vor face la clinica sa privată. Finanţatorul celor de la FCSB spune că cei depistați pozitiv vor intra în carantină la baza sportivă din Berceni. "Clinica mea face teste de coronavirus, am luat și 2.000 de teste. În funcție de ce va hotărî UEFA, vedem perioada optimă când să începem pregătirea. Le facem testele și intră în carantină la baza sportivă, ca noi avem acolo toate condițiile.", a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

Totodată, latifundiarul din Pipera a dezvăluit, săptămâna trecută, că a donat, până în prezent, suma de 100.000 de euro către Spitalul ”Matei Balș”. Conducerea i-ar fi solicitat multimilionarului ajutorul, iar el le-a oferit o donație consistentă.

Informația potrivit căreia Gigi Becali a făcut o donație pentru Spitalul Matei Balș a fost confirmată pentru Click! de reprezentanții unității medicale. ” Da, a donat. S-a oferit”, a transmis purtătorul de cuvânt al Spitalului Matei balș din capitală, doctorul Cătălin Apostolescu.

 

Citește și

Gigi Becali a donat o sumă uriașă Spitalului Matei Balș și încă unul i-a cerut ajutorul. ”Ce să fac cu banii dacă semenii mei sunt bolnavi?”

Gigi Becali, cu mătăniile pe mână la nunta fiicei

Loading...

Citește și