Fostul Principe Nicolae și Alina Binder, primele declarații după nuntă. Iată unde își vor petrece luna de miere!

Ultima actualizare:
Nicolae al României și soția lui, Alina Binder, își vor petrece începutul lunii de miere în România
Nicolae al României și soția lui, Alina Binder, își vor petrece începutul lunii de miere în România

Fostul Principe Nicolae și aleasa inimii sale, Alina Binder, au oferit primele impresii referitoare la nunta lor, ce a avut loc în urmă cu doar câteva zile. Fericitul moment a fost exact cum aceștia au visat, iar cei doi proaspăt însurăței s-au gândit deja și la modul în care își vor petrece luna de miere. Fostul Principe și-a arătat, de asemenea, și dezamăgirea cu privire la faptul că familia regală nu s-a prezentat la eveniment, excepție făcând doar sora acestuia.

Principele Nicolae și Alina Binder au oferit primele declarații după ceremonia religioasă, care a fost organizată la Sinaia. În cadrul unui interviu acordat celor de la Antena Stars, cei doi au dezvăluit câteva detalii referitoare la luna de miere și au mărturisit care sunt primele gânduri și sentimente care îi încearcă după acest fericit eveniment în care și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. 

Ce va face Alina Binder cu buchetul său de mireasă

„Am vrut să aducem un omagiu străbunicilor şi am ales acest loc (Curtea de Argeș n.r). Am venit cât am putut de repede aici, să depunem flori şi am simţit prezenţa lor şi i-am avut alături. Înseamnă foarte mult pentru noi Curtea de Argeş. Buchetul de mireasă îl voi lăsa la Regina Ana, bunica lui Nicolae. Avem altfel de emoţii acum, uitându-ne în urmă şi văzând cum a ieşit evenimentul şi ce amploare a avut, suntem emoţionaţi de tot ajutorul pe care l-am primit”, a susținut Alina Binder, conform celor de la Spynews. 


    Nicolae al României și soția lui, Alina Binder, își vor petrece începutul lunii de miere în RomâniaFoto: Captură YouTube
Nicolae al României și soția lui, Alina Binder, își vor petrece începutul lunii de miere în RomâniaFoto: Captură YouTube

„A fost un vis. Suntem lăsaţi fără cuvinte, mai ales de ce experienţe am avut în biserică, slujba a fost unică şi a fost o mare bucurie pentru noi toţi. (..) Mă bucur foarte mult că sora mea a venit şi a fost alături de noi în acest moment special. A fost foarte trist că familia mea nu a venit, dar am o familie nouă acum şi sper că vom avea o legătură cu familia mea în viitor, dar o am pe Alina, am socrii foarte drăguţi şi sunt foarte norocos că acum sunt alături de familia Alinei.A fost o tristeţe pentru noi că Familia Regală nu au fost alături de noi, dar noi suntem alături de ei şi sper că putem avea un proiect sau mai multe proiecte în comun cu ei, pentru viitorul ţării noastre”, a declarat fostul Principe Nicolae, după ce la nunta sa nici măcat mama lui, Principesa Elena, nu a fost prezentă. 

Deși nu au dorit să dezvăluie toate detaliile referitoare la locația aleasă pentru luna de miere, fostul Principe a mărturisit că începutul acestei frumoase perioade din viața lor și-l vor petrece în România. „Este o surpriză unde vom merge în luna de miere, dar vom sta în România pentru mai multe zile şi anul viitor vom avea o călătorie mai lungă. Începem luna de miere în ţară, în România, ţara noastră”, a explicat fostul Principe Nicolae.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net