Fostul manager al Spitalului Nicolae Malaxa, trimis în judecată. Florin Secureanu este acuzat de cinci infracțiuni de abuz în serviciu

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă Click!
Foto: Arhivă Click!

Fostul manager al Spitalului ”Nicolae Malaxa” din Capitală, Florin Secureanu, a fost trimis în judecată în dosarul în care este acuzat de cinci infracţiuni de abuz în serviciu. El va fi judecat pentru luare de mită şi delapidare.

Procurorii anticorupție arată că Florin Secureanu și-ar fi încălcat atribuţiile de serviciu prevăzute de legislaţia primară în sensul că, în calitate de manager al Spitalului Clinic “Nicolae Malaxa” din Bucureşti şi ordonator de credite, ar fi dispus, în perioada 2009-2016, efectuarea unor plăţi în cuantum total de 648.193 lei din fondurile unităţii sanitare către mai multe societăţi comerciale, printre care şi cele administrate de celălalt inculpat.

”Concret, banii respectivi ar fi fost achitaţi atât în contextul unor operaţiuni comerciale care nu s-au derulat în realitate (privind achiziţia unor produse şi servicii destinate unităţii medicale) cât şi pentru bunuri achiziţionate la preţuri şi de şase ori mai mare faţă de cele de achiziţie”, precizează DNA.

Spitalul Clinic „Nicolae Malaxa” din Bucureşti s-a constituit parte civilă cu suma de 648.193,27 lei. În cauză s-a instituit măsura sechestrului asigurător asupra unor bunuri imobile ce aparţin  lui Secureanu.

Florin Secureanu a mai fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie pentru săvârşirea unor infracţiuni de luare de mită şi delapidare. 

Citește și: 

Managerul Malaxa și-a pus "nepoata" la slăbit pe banii statului

VIDEO "Sclavii" de pe plantaţia Malaxa

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net