A fost sau nu Gabriela Firea amanta lui Călin Popescu Tăriceanu? I-a spart casa fostului soț, Răsvan?

Ultima actualizare:

    Gabriela Firea răspuns la 40 de întrebări incomode în emisiunea moderată de Denise Rifai
Gabriela Firea răspuns la 40 de întrebări incomode în emisiunea moderată de Denise Rifai

De-a lungul vremii, nici Gabriela Firea nu a scăpat de acuzațiile că ar fi ajuns în patul unor politicieni influenți pentru a avansa în carieră. Și s-au vehiculat numele grele: de la Mugur Isărescu, la Victor Hrebenciuc, Radu Vasile și Călin Popescu Tăriceanu. A fost amanta vreunuia? I-a spart casa fostului soț, Răsvan? Iată ce a răspuns fostul primar al Capitalei în emisiunea ”40 de întrebări”, difuzată marți seară, la Kanal D.

Tristă, veselă, cu ochii în lacrimi. Așa a fost Gabriela Firea (48 de ani) pe tot parcursul emsiunii moderată de Denise Rifai. Timp de trei ore, aceasta a răspuns la 40 de întrebări, multe dintre ele incomode.

După grimasele făcute s-a văzut că nu i-au convenit, dar a răspuns la fiecare în parte. Inclusiv dacă a fost amanta lui Călin Popescu Tăriceanu sau a altor politicieni, așa cum s-a zvonit de-a lungul vremii.


    Gabriela Firea a negat că ar fi fost amanta lui Călin Popescu Tăriceanu
Gabriela Firea a negat că ar fi fost amanta lui Călin Popescu Tăriceanu

”Sunt numai minciuni. Este greu de crezut că o femeie poate reuși în carieră fără ajutorul cuiva. Am avut o căsnicie fericită și devotată”, a răspuns Firea.

Acuzațiile cum că ar fi avut o relație intimă cu Tăriceanu au fost făcute în urmă cu 11 de ani, în direct, de Cristian Boureanu, invitat la emisiunea moderată de Gabriela Firea, la Antena 3.

Totodată, aceasta a vorbit și despre relația cu fiul vitreg și a dorit să explice faptul că nu ea a fost motivul pentru care mama lui s-a despărțit de tată.

I-a spart Gabriela Firea casa fostului soț, Răsvan?

”Eu nu am stricat casa nimănui. Răsvan era singur de mulți ani când a început să-mi facă curte. Nu pot fi acuzată ca i-am despărțit. Dumnezeu știe mai bine cum au stat lucrurile. Eu am fost a patra soție. Răsvan avusese înainte trei mariaje, care au durat câte un an. Nu știu ce s-a petrecut înainte, poate că nu s-au potrivit. Noi am fost căsătoriți timp de 18 ani. Răzvănel venea mereu la noi. Le urez numai bine (n.r fiului vitreg și mamei sale)”, a spus vicepreședitele PSD.


    Gabriela Firea, alături de Răsvan, fostul soț
Gabriela Firea, alături de Răsvan, fostul soț

Pe Răsvan Firea, Gabriela l-a cunoscut în 1993, iar în 1995 l-au avut împreună pe Tudor, care are aproape 26 de ani.

În ianuarie 2010, bărbatul a murit în urma unui atac cerebral. Dar, la scurt timp s-a recăsătorit cu prietenul soțului său.

Ce spune Gabriela Firea despre faptul că după opt luni de la moartea soțului s-a recăsătorit

Iar fostul edil al Capitalei a vorbit și despre nunta rapidă care a urmat cu Florentin Pandele, la doar opt luni după moartea primului soț.


    Deși era văduvă de opt luni, Gabriela Firea a mers la altar cu Florentin Pandele
Deși era văduvă de opt luni, Gabriela Firea a mers la altar cu Florentin Pandele

”Nu aș fi crezut. ”Sunt la fel de uimită cum toate s-au petrecut atât de repede. Așa a fost să fie, așa a vrut bunul Dumnezeu. M-a șocat când mi-am dat seama că-mi face curte. Florentin fusese prieten cu Răsvan.  Consider că așa ne-a fost scris să fim împreuna: eu văduvă, el divorțat. Așa a fost viața, nu eu am condus destinul”, s-a destăinut Firea, care a recunoscut că după trei săptămâni de  relație cu Pandele a fost cerută în căsătorie.

Gabriela Firea: ”Mă gândesc la Răsvan în fiecare zi”

Dar a spus că nu l-a uitat pe Răsvan, că zilnic se gândește la el, ba chiar încă poartă inelul de logodonă primit de la el.

”Mă gândesc la el în fiecare zi. Acesta este inelul de logodnă pe care nu-l voi da jos niciodată”, i l-a arătat în emisiune moderatoarei.

Iar la final a ținut să-i arate și verigheta pe care o are acum. ”Și pentru că am arătat inelul de logodnă, vă spun că verigheta va fi ultima, indiferent ce se va întâmpla”, a punctat Gabriela, care a ținut să precizeze faptul că în buletin se numește Firea, nu Pandele.

Citește și: 

Declarația de dragoste a lui Florentin Pandele de ziua Gabrielei Firea: ”Ești iubita fără de care aerul nu poate fi respirat”

Fosta soţie, atac la Gabi Firea: «A fost îngropat ca un câine»

image
image
image
image
image
image
ninsori si ger in martie getty jpg
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net