Declarația de dragoste a lui Florentin Pandele de ziua Gabrielei Firea: ”Ești iubita fără de care aerul nu poate fi respirat”

Ultima actualizare:

    Gabriea Firea și Florentin Pandele au împreună doi băieți, pe David și Zian
Gabriea Firea și Florentin Pandele au împreună doi băieți, pe David și Zian

Astăzi, 13 iulie, este ziua de naștere a primarului Capitalei Gabriela Firea. Împlinește 48 de ani, iar cei apropiați i-au transmis mesaje pe Facebook încă de dimineață, inclusiv soțul ei, Florentin Pandele, care i-a făcut o declarație de dragoste: ”Ești iubita fără de care aerul nu poate fi respirat.”

Încă de dimineață pagina oficială de Facebook a Gabrielei Firea a fost luată cu asalt de cei care o îndrăgesc și au ținut să-i ureze ”La mulți ani”!

În doar două ore, edilul general a primit 2.000 de mesaje. Oamenii de rând i-au urat sănătate, fericire, multe zâmbete, dar și încă un mandat la primărie.

Soțul sărbătoritei, primarul Voluntariului, Florentin Pandele, a ținut și el să o felicite în public, pe cea pe care o alintă ”Albinuța”.

„La mulți ani, soția mea Gabriela - Albinuța! Îți doresc să ai sănătate de fier, putere de muncă de granit, inimă de aur și suflet de cleștar! Ești cea mai curajoasă persoană pe care o cunosc, atât în fața bolii grave pe care ai avut-o, cât și a nedreptăților de multe feluri cărora le faci față cu demnitate și optimism. Să nu uiți că noi te așteptăm seara cu multă iubire acasă. Și că nimic pe lume nu merită sacrificiile pe care le faci tu. Te sacrifici pe tine, în primul rând. De câte ori îți spun că ar trebui să ai mai multă grijă de tine, să te odihnești, să mănânci, să te menajezi, îmi spui că nu ai timp. Trebuie să-ți faci timp și pentru tine, și pentru noi. Ai intrat cu atâta entuziasm și bună-credință într-o lume atât de dură și potrivnică. Tu îmi spui că fiecarui om i se dă crucea pe care poate să o ducă. Pot să pun rămășag că tu duci în spate o cruce mai mare decât a multora dintre semeni. Oare este corect? Mă întreb până unde poate merge sacrificiul tău? Ce pot să-ți garantez și azi, la ceas aniversar, este că te voi aștepta mereu să te întorci acasă, din toate bătăliile de peste zi, și să-ți garantez dragostea mea veșnică, necondiționată și din zi în zi mai mare. Să fii mereu oaza noastră de pace și binecuvântare, mama cea mai dulce, soția cea mai grijulie, prietenul bun de pus pe rană, iubita fără de care aerul nu poate fi respirat. Te iubesc până la sfârșit! Tu nu uiți pe nimeni! Dar nu te uita nici pe tine! Maica Domnului să te aibă în paza sfânta mereu!”, a scris Florentin Pandele pe Facebook. 

Gabriela s-a căsătorit în 1993 cu Răsvan Firea de la care are un băiat, Tudor Ștefan, în vârstă de 25 de ani.

După decesul soțului, în 24 ianuarie 2010, Gabriela Firea s-a recăsătorit cu Florentin Pandele în septembrie 2010, cu care are doi copii, pe David Petru, de 8 ani, și Zian Mihail, de 5 ani.

Și cei de la Centrul pentru Seniori al Municipiului București au ținut să o felicite și în online. ”Astăzi este ziua de naștere a doamnei Primar General, Gabriela Firea, un prilej de a-i transmite în numele tuturor seniorilor bucureșteni, dar și al echipei CSMB, un ”La mulți ani” cu sănătate, succese, putere de muncă, împliniri pe toate planurile. Să ne trăiți și să ne bucurați cu prezența dumneavoastră! Vă mulțumim pentru grija pe care le-o purtați și pentru tot ceea ce faceți pentru seniorii Capitalei!”, au transmis subalternii pe pagina de Facebook a CSMB.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net