A fost deschis dosar penal în cazul morții pilotului de off-road care și-a pierdut viața după ce mașina lui a fost luată de viitură

Ultima actualizare:

    Adrian Cernea, a decedat sâmbătă, 19 iunie, în timpul unei etape naționale de off road, care are loc la Slănic Moldovafoto: Facebook
Adrian Cernea, a decedat sâmbătă, 19 iunie, în timpul unei etape naționale de off road, care are loc la Slănic Moldovafoto: Facebook

Dosar penal în cazul morții pilotului care participa la campionatul național de off-road, în apropiere de Slănic Moldova. Adrian Cernea, pilotul echipajului, și-a pierdut viața după ce mașina în care se afla a fost luată de o viitură.

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a anunţat că a fost deschis dosar panal pentru ucidere din culpă în urma decesului pilotului Adrian Cernea care participa la un concurs de off road, iar la un moment dat maşina în care se afla a fost surprinsă de viitură. Bode a adăugat că nu înţelege de ce organizatorii nu au oprit concursul, deşi existau avertizări ale meteorologilor şi hidrologilor.

„În urma acestei tragedii, aşa cum bine ştiţi, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Este foarte important ca cetăţenii să ţină cont de aceste avertizări hidro-meteorologice, inclusiv de mesajele transmise prin Ro-Alert, astfel pot fi evitate situaţii de pierderi de vieţi omeneşti şi pericol”, a declarat Bode. Ministrul de Interne a îndemnat autorităţile să anuleze evenimentele, în zonele în care există avertizări hodro-meteorologice.

Potrivit organizatorilor, echipajul format din Adrian Cernea şi copilotul Alex Tache urma să traverseze o vale, loc prin care mai multe echipaje deja trecuseră fără probleme.

Maşina de concurs a fost luată de ape. Copilotul a fost salvat, însă Adrian Cernea a rămas blocat în maşina luată de ape, conform Comisiei Naţionale de Off Road. Trupul său a fost găsit fără suflare, câteva sute de metri mai jos. Copilotul a fost transportat la spital.

Din păcate, pilotul nu a reușit să se salveze, pentru că a fost prins sub câțiva bușteni aduși de apă. Adrian Cernea era fost campion național de off-road. Scopul polițiștilor acum este să afle dacă cineva din comitetul de organizare a acestui concurs poate să fie responsabil pentru moartea pilotului. Momentan, există o anchetă in rem, care vizează doar faptele, fără să existe deocamdată persoane care să fie suspecte.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net