Cine este pilotul de off road, fost campion național, care a murit în accidentul de la Slănic Moldova. Mașina a fost luată de o viitură

adrian-cernea-pilot.jpg

Adrian Cernea, a decedat sâmbătă, 19 iunie, în timpul unei etape naționale de off road, care are loc la Slănic Moldova
foto: Facebook

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

O veste tragică a venit azi de la Campionatul National de Off-Road, Trofeul Dacii Liberi, care se desfășoară la Slănic Moldova, în perioada 17-20 iunie. Pilotul Adrian Cernea, fost campion național, a decedat după ce s-a răsturnat cu mașina în râul Oituz. Colegul lui, copilotul Alex Tache, a fost salvat.

Pe pagina de Facebook a evenimentului a fost confirmată vestea tragică și identitatea persoanei decedate. "Cu durere în suflet anunțăm faptul că pilotul de off road, fost campion național, Adrian Cernea (40 de ani), a decedat astăzi, în timpul unei etape naționale de off road, care are loc la Slănic Moldova.
Echipajul format din Adrian Cernea și copilotul Alex Tache urma să traverseze o vale, loc prin care mai multe echipaje deja trecuseră fără probleme. moment în care au fost surprinși de o viitură. Mașina de concurs a fost luată de ape. Copilotul a fost salvat, însă Adrian Cernea a rămas blocat în mașina luată de ape, conform Comisiei Naționale de Off Road".

Președintele FRAS, Norris Măgeanu, este în drum spre locul tragediei

"Concursul a fost întrerupt imediat și în încercarea de salvare a acestuia, s-a intervenit atât cu echipaje de off road, care erau prezente la fața locului, cât și cu echipaje ISU. Din păcate, trupul său a fost găsit fără suflare câteva sute de metri mai jos.
Încă din momentul în care a primit primele informații privind dispariția lui Adrian Cernea în ape, Biroul Executiv al Federației Române de Automobilism Sportiv s-a întrunit de urgență și a deschis o anchetă pentru a vedea în ce circumstanțe s-a produs tragedia. În acest moment președintele FRAS, Norris Măgeanu, este în drum spre Slănic Moldova.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5