Focuri de armă pe o stradă dintr-o comună din Ilfov. Unul dintre cei doi agresori a fost reţinut

Ultima actualizare:

    Foto: News.ro
Foto: News.ro

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, care tras trei focuri în plan vertical cu un pistol pe o stradă din satul Cozieni, judeţul Ilfov, a fost reţinut pentru ameninţare, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uzul de armă fără drept.

”În urma probatoriului administrat, poliţiştii oraşului Voluntari au reţinut bărbatul în vârstă de 21 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uzul de armă fără drept, urmând ca în cursul zilei de astăzi,  să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, cu propuneri legale”, a transmis IPJ Ilfov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal pentru infracţiunile de ameninţare, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uzul de armă fără drept, urmărirea penală fiind supravegheată de procurorul de caz, din cadrul Parchetului Buftea.

Femeie atacată cu cărămizi în propria curte

Poliţiştii din Ilfov au deschis o anchetă, luni, după ce au fost sesizaţi că doi bărbaţi au aruncat spre o femeie cu cărămizi, în timp ce mergea pe stradă, iar unul a tras trei focuri în plan vertical cu un pistol. Agresorii au fost identificaţi, fiind luaţi în custodia Poliţiei. ”La data de 14 iunie a.c., în jurul orelor 12:50, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, în satul Cozieni din comuna Găneasa, o persoană aruncă cu cărămizi într-o curte şi trage cu pistolul. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii oraşului Voluntari şi poliţişti din cadrul Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe periculoase pentru efectuarea de activităţi specifice, urmând să se stabilească situaţia de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis luni IPJ Ilfov.

Sursa citată a precizat că, după primele verificări, s-a stabilit că apelanta ar fi fost ameninţată de către 2 bărbaţi, în vârstă de 48 şi 21 de ani, care, totodată, ar fi aruncat cu pietre în direcţia ei, în timp ce aceasta se afla pe stradă, iar unul dintre ei ar fi tras 3 focuri, în plan vertical, cu un pistol. ”De asemenea, cei 2 bărbaţi au fost identificaţi de poliţişti. În acest moment, se află în custodia poliţiştilor din Voluntari”, a mai precizat IPJ Ilfov.

Citește și:

Bărbat blocat în trafic și agresat, în Buzău! Trei persoane au fost reținute

Doi dintre agresorii activistului Robert Nițu, din Buzău, arestaţi preventiv

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net