Doi dintre agresorii activistului Robert Nițu, din Buzău, arestaţi preventiv

Ultima actualizare:

    Trei persoane reţinute în cazul bărbatului agresat în traficFoto: News.ro
Trei persoane reţinute în cazul bărbatului agresat în traficFoto: News.ro

Doi dintre cei trei agresori ai activistului buzoian Robert Nițu au primit mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cel de-al treilea este cercetat sub control judiciar. Cei trei bărbați din județul Buzău au fost reținuți după ce l-au blocat în trafic, l-au bătut și i-au distrus lui Robert Nițu. Lucian Bode, ministrul de Interne, a trimis însă corpul de control, după ce în imaginile apărute în spațiul public apar polițiști depășiți de situație.

Potrivit Poliţiei Judeţene Buzău, doi dintre agresorii buzoianului de 41 de ani au primit mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, iar cel de-al treilea va fi cercetat sub control judiciar pentru lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ultraj.

Bătut de față cu polițiștii

Episodul s-a consumat sâmbătă seara în comuna Săpoca. Activistul auzise că în această localitate se comercializează ilegal păsări și a mers să vadă dacă este adevărat. Enervați, cei trei l-au urmărit în trafic și i-au blocat mașina. Apoi au coborât și au început să-l bată de față cu polițiștii, care n-au reușit să intervină, astfel că victima a sunat din nou la 112. După apel au venit mascații, i-au imobilizat pe agresori și i-au luat pe sus la audieri, însă până seara erau liberi. Duminică, indivizii au fost reținuți din nou. În acest caz, IGPR a trimis la Buzău Corpul de Control pentru a stabili dacă poliţiştii trimişi la locul agresiunii au acţionat conform prevederilor legale.

Citește și:

Urmăriri şi bătăi ca-n filme, pe stradă, în Buzău. Ţinta agresorilor: un activist civic, bătut de faţă cu poliţiştii VIDEO

Bărbat blocat în trafic și agresat, în Buzău! Trei persoane au fost reținute

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net