Fiica lui Gheorghe Dincă, dezvăluiri în premieră: «Vor fi plângeri penale din partea noastră»

daniela-dinca-dezvaluiri.jpg

Daniela Dincă a vorbit despre cazul de la Caracal, dar și despre acuzațiile care i-au fost aduse
Foto: Facebook

Fiica suspectului Gheorghe Dincă s-a ținut de cuvânt și a comentat pe marginea subiectului care a pus întreaga țară pe jar: ororile din Caracal. Pe lângă dezvăluirile pe care a promis că le va face în legătură cu situația tatălui ei, Daniela Dincă a fost ea însăși ulterior invinuită de anumite fărădelegi, de care aceasta se dezice în toalitate.

Într-un interviu acordat pentru Adevărul, Daniela, fiica lui Gheorghe Dincă, a vorbit în premieră despre cazul de la Caracal, dar şi despre acuzaţiile aduse de omul de afaceri Nicolae Cilan ei însăși, care a declarat că femeia le-a spus unor italieni că le poate face rost de fete.

Fiica lui Gheorghe Dincă a declarat că nu ştie și că nu are nicio legătură cu ce s-a întâmplat în casa tatălui său, cu care nu avea o relaţie apropiată şi pe care l-a văzut ultima dată la înmormântarea bunicii sale, în urmă cu un an.

Daniela Dincă a susținut că nu are o relație apropiată cu tatăl ei

„Nu am nicio legătură. Ne dezicem. Eram departe, nu aveam de unde şti ce se întâmplă. Din punctul nostru de vedere, ne exprimăm compasiunea faţă de cele două familii. Aş vrea să pot schimba situaţia pentru că e foarte greu. Mă gândesc că de partea cealaltă e mult mai greu”, a declarat Daniela Dincă pentru sursa anterior menționată.

„Am fost crescută de bunici”

Aceasta a vorbit, de asemenea, și despre informațiile apărute în presă referitoare la trecutul violent al tatălui ei, care se presupune că ar fi abuzat-o în copilărie. Daniela a explict că nici ea, nici mama ei nu au fost victime ale agresiunilor lui Dincă. „Eu am fost crescută de către bunicii din partea mamei. Ultima dată când eu mi-am văzut tatăl a fost anul trecut, înainte de Paşte, la înmormântarea bunicii mele”, a mai declarat Daniela, adăugând că la ultima întâlnire cu tatăl său nu a observat nimic schimbat în comportamentul acestuia.

daniela-dinca-nunta.jpg

Daniela Dincă, alături de soțul ei, la nuntă
Foto: Facebook

Daniela Dincă a negat toate acuzațiile care i-au fost aduse

În privinţa acuzaţiilor aduse de omul de afaceri Nicolae Cilan, Daniela Dincă a declarat că sunt „foarte grave şi nefondate”. „În următoarele zile vor fi plângeri penale din partea noastră, a familiei, a firmei. Au fost nişte relaţii de afaceri. Domnul Cilan trebuie să restituie o sumă destul de măricică societăţii (n.red - Albiero Group). Eu, ca persoană fizică, nu am avut şi nu am nimic cu dânsul. Suma e foarte mare. Se poate verifica”, a mai spus Daniela Dincă.

Femeia a subliniat că nici ea, nici restul familiei sale nu au fost implicați în astfel de acțiuni de trafic de minore sau proxenetism. „Ce pot să vă spun este că noi am fost şi suntem disponibili pentru organele de cercetare. Niciodată nu ne-am sustras din momentul faptei, dacă este adevărat. Niciunul dintre membrii familiei nu face parte din nicio bandă de traficanţi. Nici eu, nici restul familiei. Nu am avut tangenţe sau să ofer tinere sau femei vreunui cetăţean român sau italian. Exclus în totalitate. Sunt nişte calomnii şi nu o să rămână aşa”, a decalarat Daniela Dincă.

În ceea ce privește relaţia ei cu Giorgio Albiero, italianul mort în februarie şi a cărui afacere din România o administrează, și despre care s-a spus că ar fi fost concubinul ei, Daniela Dincă a spus că nu a avut o altă relaţie decât cea de angajat – angajator. „Nu sunt singura administratoare. Suntem trei administratori ai firmei. Avem o firmă de agricultură.

Natura relaţiei cu Albiero...Nu a fost niciun fel de relaţie. Sunt o doamnă căsătorită, nici divorţată, nici cumpărată. Sunt un simplu angajat care a dus mai departe firma în urma decesului domnului Albiero. Mă gândesc că nu e nimic rău în asta”, a mai declarat Daniela Dincă, respingând totodată şi susţinerile lui Nicolae Cilan potrivit cărora a fost cercetată pentru delapidarea unei farmacii din Timişoara, în care a lucrat.


 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • daniela dinca si giorgio albiero

    În vreme ce autoritățile lasă impresia că au intrat în impas și că nu știu d eunde să apuce cazul crimelor din Caracal, apar tot mai multe informații despre familia presupusului criminal, Gheorghe Dincă. Un om de afaceri din Arad a declarat pentru Adevărul că partenerii să de afaceri italieni sunt dispuși să depună mărturie în fața anchetatorilor cum fiica lui Dincă șe promitea să le facă rost de fete.

  • După ce a fost acuzată că s-ar fi ocupat cu trafic de persoane, acuzație în baza căreia a fost arestat și tatăl ei, presupusul criminal Gheorghe Dincă, fiica acestuia, Daniela, a avut o primă reacție, negând că ar fi fost implicată în această activitate. Totuși, aceasta nu a oferit lămuriri suplimentare momentan, ci doar a promis că ele vor apărea, în cel mai scurt timp.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1