Fiica lui Gheorghe Dincă neagă acuzațiile de trafic de minore: «Mâine vor fi declarații»

Ultima actualizare:

    Fiica lui Gheorghe Dincă, Daniela, a fost acuzată de trafic de minoreFoto Facebook
Fiica lui Gheorghe Dincă, Daniela, a fost acuzată de trafic de minoreFoto Facebook

După ce a fost acuzată că s-ar fi ocupat cu trafic de persoane, acuzație în baza căreia a fost arestat și tatăl ei, presupusul criminal Gheorghe Dincă, fiica acestuia, Daniela, a avut o primă reacție, negând că ar fi fost implicată în această activitate. Totuși, aceasta nu a oferit lămuriri suplimentare momentan, ci doar a promis că ele vor apărea, în cel mai scurt timp.

Daniela Dincă, fiica lui Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal care a recunoscut că le-a ucis pe tinerele dispărute Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu, a respins acuzațiile potrivit cărora ar face trafic de minore. Reacția femeii vine în contextul în care un afacerist din Arad, Nicolae Cilan, a susținut că fiica presupusului criminal din Caracal le-ar fi propus unor italieni să le aducă fete pe un domeniu de vânătoare, unde era junsese administrator. 

Deși este în prezent încolțită din toate părțile, având în vedere că i s-a cerut opinia și în legătură cu speculațiile vecinilor cu privire la relația pe care o avea cu tatăl său, despre care apropiații susțin că ar fi violat-o când era minoră, acum a apărut și o nouă dilemă în ecuația întregului caz, însă Daniela Dincă nu a clarificat momentan informațiile, însă precizează că va face acest lucru în zilele de vor urma.

Fiica lui Gheorghe Dincă a declarat la Antena 3 că va face declarații în acest sens cât de curând. „Mâine vor fi declaraţii. Nu este adevărat (referitor la acuzaţia de trafic de minore, n.r.), mâine vor fi declaraţii”, a spus aceasta, pentru sursa anterior menționată. 

Potrivit Mediafax, un om de afaceri a susținut că fiica lui Gheorghe Dincă le-ar fi propus unor italieni să le aducă fete pe un domeniu de vânătoare. Bărbatul a spus că unii investitori italieni sunt dispuși să dea declarații în acest sens. Nicolae Cilan, afacerist din Arad care se ocupă cu comercializarea de cafea şi aparate de cafea, a spus că o cunoaşte pe fiica lui Gheorghe Dincă de la sfârşitul anului 2015 și că s-ar fi ocupat cu această fărădelege, de care, de altfel, este acuzat și tatăl ei. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net