Cutremurător! S-a masturbat în fața fetiței sale de opt ani. A pus 223 de poze pe Internet

Ultima actualizare:

    Bărbatul posta pe Internet fotografii cu el în pielea goală, când se masturba în fața fetiței sale de opt aniFOTO: adevarul.ro
Bărbatul posta pe Internet fotografii cu el în pielea goală, când se masturba în fața fetiței sale de opt aniFOTO: adevarul.ro

Caz cutremurător la Târgu Jiu: un fost pompier, în vârstă de 40 de ani, a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile. Bărbatul posta fotografii cu el în pielea goală, când se masturba în fața fetiței sale de opt ani.

S-au înmulțit cazurile de agresiuni sexuale asupra copiilor? Nu trece o zi fără să aflăm noi grozăvii petrecute prin țară. Iată un caz cutremurător de la Târgu Jiu!

DIICOT – Structura Centrală s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe o platformă de socializare, un bărbat a postat mai multe fotografii cu el nud ori în ipostaze sexuale explicite, iar în una dintre fotografii apare şi o fetiţă minoră.

„În urma verificărilor efectuate în cauză a fost identificat inculpatul I. A.-C., în vârstă de 40 de ani, căsătorit şi având două fete minore, în vârstă de 13 şi respectiv 8 ani. În urma percheziţiei domiciliare efectuate la data de 25.09.2019, în locuinţa inculpatului situată pe raza judeţului Gorj a fost identificat un telefon mobil în care deţinea 223 materiale pornografice cu minori, pe care le-a procurat anterior de pe internet“, se arată într-un comunicat al DIICOT, citat de adevarul.ro.

Cercetat pentru corupere sexuală

Tot faţă de inculpatul Claudiu I. exista, anterior, un dosar deschis de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu în care este cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri şi corupere sexuală a minorilor, în care se efectuase o percheziţie domiciliară la data de 22 august.

”Din probele administrate în respectivul dosar penal a rezultat faptul că inculpatul a determinat-o prin acţiunile sale pe fiica sa minoră în vârstă de 8 ani să suporte imaginile vizuale şi auditive ale tatălui său care s-a masturbat în prezenţa fiicei sale, fără a ţine cont de pericolul real de traumă ce putea fi provocat unui minor de vârstă fragedă la vederea unui asemenea act explicit de natură sexuală. Mai mult decât atât, s-a reţinut faptul că tatăl, inculpatul I. A.-C., a postat fotografia în cauză pe un site public de socializare şi chiar a ales-o pentru a descrie vizual profilul contului creat anterior, unde inculpatul s-a autodescris, determinând persoanele care au vizualizat profilul să creadă că doreşte să fie cunoscut ca având relaţii incestuoase“, se mai arată în comunicatul DIICOT.

Agresorul a fost arestat preventiv

Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu a făcut propunere de arestare preventivă, dar Judecătoria Târgu Jiu şi, apoi, Tribunalul Gorj, au respins propunerea şi au dispus măsura controlului judiciar faţă de acesta, pe o perioadă de 60 de zile, începând cu data de 23 august.

Pe perioada controlului judiciar, instanţa de judecată a impus inculpatului respectarea mai multor obligaţii, printre care şi aceea de a nu reveni în locuinţa familiei, să nu se aproprie de membrii familiei, respectiv, soţie, fiicele sale şi bunica celor două minore cu care locuiesc în acelaşi imobil, şi să nu comunice cu acestea direct sau indirect pe nici o cale.

Cu toate acestea, cu ocazia percheziţiei domiciliare efectuate în dosarul aflat în cercetare la DIICOT, Claudiu I. a fost găsit la domiciliul familiei împreună cu fiica sa, minoră în vârstă de 8 ani, motiv pentru care a fost reţinut şi, apoi, arestat preventiv, scrie adevarul.ro.

Citește și:

Alt caz şocant la Caracal: violată de unchi şi de propriul tată

Militarul care a vrut să violeze o fetiță de 13 ani, apărat de familie: „Copilul meu se controlează!”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net