EXCLUSIV Detalii-bombă despre jaful de la vila lui Dan Nicorescu! Hoții au acționat ca în filme și l-au chinuit pe milionar

Ultima actualizare:

    Dan Nicorescu a atras toate privirile cu acest Ferrari unicat în Româniafoto: BLITZ
Dan Nicorescu a atras toate privirile cu acest Ferrari unicat în Româniafoto: BLITZ

Milionarul Dan Nicorescu a fost jefuit în propria casă, iar informațiile în acest caz sunt incredibile! Cei care au comis jaful ca în filme sunt greu de găsit, iar polițiștii știu că au de-a face cu niște profesioniști. Nu au lăsat urme la fața locului și au purtat cagule în momentul atacului, ca să nu poată fi identificați. Culmea, milionarul nu avea pază la avere!

Anchetatorii au luat imaginile de pe toate camerele de supraveghere din zonă și prin mijloace specifice au certitudinea că vor da hoți. Se pare că trei inși au intrat peste Dan Nicorescu, în noaptea de luni spre marți, când se afla singur în vila sa, de 4 milioane de euro, aflată pe Șos. Nordului, din Capitală. Iar ce de-al patrulea era șoferul, care a așteptat afară. De altfel, de-a lungul timpului, milionarul a epatat pe străzile din București cu bolizii săi parcă desprinși din surprizele de la guma Turbo. Iar rețelele de spărgători au fost se pare cu ochii pe ei.

Dan Nicorescu și-a asortat mănușile cu mașina
Dan Nicorescu și-a asortat mănușile cu mașina

Dan Nicorescu, filat de hoți multă vreme

Surse judiciare au mărturisit pentru Click! faptul că omul de afaceri a fost cu siguranță filat de hoți de mai mult timp și că totul a fost premeditat. ”Nici nu le-a păsat dacă el se află sau nu acasă. Au venit chitiți să plece cu valori din casă. Când ai o casă ce valorează 4 milioane de euro, ar trebui să ai firmă de pază, bodyguarzi. Johnny Depp plătește câte 10 milioane de dolari pentru siguranța lui”, este de părere un polițist. De altfel, oamenii legii tind să creadă că cei care l-au atacat pe Nicorescu în propria casă, l-au încătușat și l-au agresat ca să spună unde ține banii și bijuteriile, sunt ”școliți” în penitenciare.

4 dintre cele mai scumpe mașini din lume se află în curtea lui Dan Nicorescu
4 dintre cele mai scumpe mașini din lume se află în curtea lui Dan Nicorescu

Și-a ținut averea la vedere. Bolizii, aliniați în curte ca la salonul auto

Click! vă prezintă o imagine pe care nu o vezi zilnic, în București, surprinsă de fotoreporterii Click!, în luna iunie! Imagine în care ceea ce vedeți înseamnă 6 milioane de euro! Excentricul milionar Dan Nicorescu și-a aliniat bolizii de colecție la soare, de parcă i-ar fi pus la uscat.

Rolls Royce Phantom Coupe (500.000 de euro)
Rolls Royce Phantom Coupe (500.000 de euro)

Garajul său, din vila de 4 milioane de euro de pe Șoseaua Nordului, este o adevărată herghelie de cai putere, care în total însumează aproape 2 milioane de euro. Trecătorii și-au lipit nasurile de gard, s-au holbat și probabil s-au simțit ca la Salonul Auto de la Geneva.

Curtea lui Dan Nicorescu seamănă cu un salon auto
Curtea lui Dan Nicorescu seamănă cu un salon auto

Colecția de mașini a lui Dan Nicorescu

Nu este pentru prima dată când Dan Nicorescu (54 de ani) își expune achizițiile. Și nu ne referim la iubite, ci la mașini pe care ai ocazia să le vezi doar la saloanele auto internaționale. În imaginea de mai sus apar un Lamborghini Aventador galben (250.000 de euro), un Aston Martin DBS Superleggera, de culoare gri (350.000 de euro), un Bentley Continental GT (300.000 de euro), dar și vedeta colecției, un Ferrari Superfast 812, în valoare de 450.000 de euro. Milionarul mai deține un Rolls Royce Phantom Coupe (500.000 de euro), cu care l-am surprins la poarta vilei. Astfel, numai mașinile enumerate costă 1.850.000 de euro.

Ferarri Superfast 812 are 800 de cai putere

Cu 800 de cai putere şi o viteză maximă de peste 340 de kilometri pe oră (limita de sus nu e dezvăluită), modelul 812 Superfast e cel mai puternic şi mai rapid Ferrari de serie din istorie. De altfel, cifra 812 e o combinaţie între cei 800 de cai şi cei 12 cilindri ai bolidului.

Vila lui dan Nicorescu e placată cu gresie naturală
Vila lui dan Nicorescu e placată cu gresie naturală

Cine este milionarul Dan Nicorescu

Originar din Târgoviște, Dan Nicorescu este unul dintre cei mai controversaţi miliardari români. Deşi nu figurează în topurile de specialitate, se pare că ar avea o avere de circa un miliard de euro. Fost acţionar la Banca Românească, Nicorescu face în special afaceri cu fier vechi, iar la bază este inginer de Aeronave, dar nu a profesat niciodată. Afaceristul are o vilă luxoasă pe Şoseaua Nordului, în Capitală, evaluată la 4 milioane de euro. Potrivit declarațiilor lui pentru evz.ro, Nicorescu a făcut primul milion de euro până la vârsta de 28 de ani, din comerț cu haine și alimente. La 24 de ani s-a însurat, însă mariajul nu a durat decât un an. Are un băiat din acea relație.

Citește și:

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
condimente jpg
hora bologna ciuleandra jpg
ceas shutterstock jpeg
saptamana patimilor jpeg
padure jpg
regina elisabeta si jackie kennedy captura video jpg
eremia teofil grigorescu adevarul ro jpg
bauturi pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net