EXCLUSIV De ce nu poate merge Elena Udrea la biserică de Paște. Are legătură cu fetița ei

elena-udrea-alexandrov1.jpg

elena udrea adrian alexandrov
Elena Udrea, Adrian Alexandrov și fetița lor, Eva Maria, vor fi împreună de Paște
foto: arhivă personală

Ieri după amiază, Adrian Alexandrov s-a grăbit să decoleze spre Costa Rica. El și logodnica sa, Elena Udrea, se pregătesc să petreacă primul Paște în calitate de părinți, iar acest moment le va aduce mare bucurie în suflet. Nu vor merge la biserică, întrucât fetița lor este nebotezată, dar vor avea o masă îmbelșugată cu bunătăți tradiționale, pentru că mama Elenei se va ocupa de tot.

De când i s-a născut fetița, Adrian Alexandrov (34 de ani) face naveta aproape lunar București-Costa Rica, pentru a fi alături de logodnica lui, Elena Udrea (45 de ani), și de copilul pe care îl au împreună. Micuța Eva Maria a împlinit la finalul săptămânii trecute șapte luni și deja își conturează personalitatea. Face pași ajutată de bunica (mama Elenei Udrea), gângurește și chicotește toată ziulica, îi plac foarte mult fructele și are niște ochi albaștri superbi, pe care îi moștenește de la ambii bunici. Anul acesta,  Paștele va avea o semnificație aparte.

elena-udrea-fiica_1.jpg

elena udrea
Elena Udrea are parte de ajutorul mamei ei
foto: arhivă personală

”Va fi foarte frumos, deoarece petrec în trei și în calitate de părinți. Din păcate, nu vor merge la biserică, pentru că micuța încă nu este creștinată, însă vor petrece acasă, alături de Eva și de mama Elenei, doamna Maria Veliceasa. De preparatele tradiționale, cozonac, drob, ouă roșii se va ocupa soacra lui Adrian și, bineînțeles, Elena o va ajuta și ea în măsura în care o va putea lăsa fiica ei.

elena-udrea-fiica_3.jpg

fiica elena udrea
Micuța Eva Maria are doar șapte luni, dar încearcă să facă primii pași
foto: arhivă personală

Adrian a plecat ieri luni (22 aprilie) din România și a avut în bagaje și câteva alimente și produse necesare pentru masa de Paște. A primit o listă de cumpărături, pentru că în Costa Rica nu se găsesc toate”, a declarat, pentru Click!, o persoană din apropierea cuplului Elena Udrea-Adrian Alexandrov. Cât despre venirea lor în România, rămâne la nivel de dorință, întrucât situația Elenei Udrea nu este clarificată. ”Ei își doresc în continuare să vină. În primul rând pentru a-și boteza fetița însă, din păcate, data la care se va întâmpla acest lucru nu o știe nimeni. Mai sunt de lămurit câteva aspecte importante în ceea ce o privește pe Elena Udrea”, ne-au mai spus aceleași surse. Cererea pentru primirea statutului de refugiat i-a fost respinsă de două ori până acum, dar ea nu renunță.

Citește și:

Adrian Alexandrov şi-a abandonat afacerile din țară pentru Elena Udrea

Imagine emoționantă cu fiica Elenei Udrea: ”Moș Crăciun, adu-o pe mami acasă!”

Loading...
 
 

Citește și