Emoționant! Arcadă de flori la intrarea în comuna Munteni Buzău, pentru victimele accidentului din Ialomița

arcada-flor-munteni-buzau.jpg

Arcadă cu flori ridicată în memoria victimelor din accidentul produs pe DN2A
O arcadă cu flori a fost ridicată de localnicii din Munteni Buzău
FOTO Facebook/Cristi Anton C
Citeste tot despre: 

Durere fără margini pentru mai multe familii din localitatea Munteni Buzău! O arcadă de flori a fost ridicată în comună, pentru nouă dintre victimele cumplitului accident, petrecut sâmbătă dimineață pe DN2A.

Un TIR a intrat pe contrasens și a lovit microbuzul în care se aflau mai multe angajate Mega Image, care se duceau la serviciu în București. Femeile făceau zilnic naveta, iar localnicii din Munteni spun că 20 de copii au rămas orfani de mamă în urma cumplitei tragedii. Victimele au vârste cuprinse între 28 și 50 de ani. În urma accidentului de sâmbătă și-au pierdut viața 10 oameni, iar alți șapte au fost răniți grav.

Cutremurați de cele întâmplate, sătenii au început să aducă de duminică dimineață buchete cu flori pentru a înălța o arcadă în memoria victimelor care și-au pierdut viața pe DN2A. 

Autorităţile locale au anunțat că vor deschide un cont în care pot fi făcute donaţii pentru ajutorarea familiilor victimelor, deoarece mai mulţi români s-ar arătat dispuşi să le sprijine, potrivit adevarul.ro. Primăria ia în calcul acordarea unor ajutoarfe de 1.000-5.000 de lei.

Cel mai grav accident din ultimii cinci ani

 Zece oameni și-au pierdut viața nevinovați, după ce un TIR a intrat în plin în microbuzul în care se aflau. Anchetatorii vor să afle de ce șoferul autotrenului a intrat pe contrasens.

Șapte oameni au fost răniți în cel mai grav accident din ultimii cinci ani. Victimele sunt internate în spitale din București și Slobozia. O fată de 19 ani a fost adusă cu un elicopter în Capitală, în stare extrem de gravă. O altă femeie a fost supusă unei intervenții chirurgicale. După teribila tragedie, ministrul Transporturilor a anunțat că vor fi organizate razii masive în trafic.

 

Citește și

Tragedia din Ialomiţa a lăsat 20 de copii orfani

Cum a ajuns șoferul TIR-ului din Ialomița pe contrasens? Polițiștii iau în calcul și ipoteza că autotrenul a suferit o defecțiune

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1