Logodnicul Elenei Udrea, mesaj emoţionant cu bebeluşul în braţe, din Costa Rica

Ultima actualizare:
Adrian Alexandrov a încărcat o fotografie cu Eva Maria pe pagina personală de Facebook
Adrian Alexandrov a încărcat o fotografie cu Eva Maria pe pagina personală de Facebook

Logodnicul Elenei Udrea, Adriabn Alexandrov, este din ce în ce mai activ pe pagina personală de Facebook. După ce Elena Udrea a fost arestată de către Interpol în Costa Rica, logdnicul acesteia a scris un mesaj de încurajare în care şi-a exprimat dorinţa ca mama fiicei sale să nu fie ţinută prea mult timp departe de micuţa Eva Maria. Iată că Adrian Alexandrov a revenit luni dimineaţa, 8 octombrie cu un alt mesaj, alături de o fotografie a fiicei.

În primul mesaj scris de Adrian Alexandrov după arestarea Elenei Udrea el le-a mulţumit prietenilor pentru mesajele de încurajare. "Am ales sa fac aceasta postare, cu Elena si fetita noastra Eva Maria, in semn de multumire pentru sutele de mesaje primite din partea voastra, de sustinere si incurajare. Trecem prin momente dificile, si tot ce ne dorim este ca micuta noastra, un suflet nevinovat... sa nu fie tinuta departe de mama ei, pentru ca acum este momentul in care are are cea mai mare nevoie de ea. Elena este o femeie puternica, si va trebui sa ramana puternica in continuare pentru ea si pentru fetita noastra. PS: Imi este greu sa inteleg, sau sa procesez lipsa de umanitate a unor persoane din Romania, care gasesc satisfactie in smulgerea unui copil de doar 2 saptamani, din bratele mamei", au fost cuvintele acestuia la vremea respectivă.

Elena Udrea a fost arestată în San Jose de către Interpol
Elena Udrea a fost arestată în San Jose de către Interpol

Iată că Adrian a revenit luni cu o imagine înduioşătoare a fiicei sale pe care o ţine în braţe protector. Alături de imagine el a scris un citat emoţionant despre sentimentul pe care îl resimte cineva atunci când devine părinte. „Există locuri in inimă despre care nici măcar nu ştii că există, până când nu iubeşti un copil", au fost cuvintele acestuia. 

Elena Udrea şi Alina Bica au fost arestate în data de 4 octombrie de către Interpol la scurt timp după ce au părărsit o cafenea. Potrivit lui Cornel Tăbăcaru, om de afaceri român stabilit în Costa Rica, Elena Udrea şi Alina Bica au fost duse la închisoarea pentru femei El Buen Pastor din San Jose. 

Comunicatul emis de către Agenţia de Investigaţii Judiciare după arestarea Elenei Udrea 

„După mai multe investigații, dar și zeci de ore de supraveghere și urmărire, în dimineața zilei de miercuri, apoi în după-amiaza aceleiași zile, au fost reținute două românce, ambele în vârstă de 44 de ani, căutate de autoritățile române. Una dintre femei, care se numește Udrea, a fost arestată în baza unei notificări roșii, emise de Interpol, pentru luare de mită și abuz de putere”.


    Elena Udrea a fost arestată în San Jose de către InterpolFoto: diarioextra.com
Elena Udrea a fost arestată în San Jose de către InterpolFoto: diarioextra.com

„Cea de-a doua femeie reținută se numește Bica, iar pe numele ei a fost emisă de către Interpol o notificare roșie pentru luare de mită și corupție”, se mai arată în comunicatul de presă al Agenției de Investigații Judiciare din Costa Rica.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net