Dragoş Săvulescu a fost eliberat de poliţia din Napoli

Ultima actualizare:

    Dragoş Săvulescu a fost acţionar al clubului DinamoFoto: arhivă personală
Dragoş Săvulescu a fost acţionar al clubului DinamoFoto: arhivă personală

Fostul acționar de la Dinamo, Dragoş Săvulescu, nu mai este reţinut în arest de poliţia din Italia. În vârstă de 45 de ani, Săvulescu era dat în urmărire internaţională după ce a părăsit România la aflarea sentinţei, în februarie 2019.

Dragoș Săvulescu a fost acuzat de complicitate la abuz în serviciu şi a făcut parte dintr-un grup infracţional organizat care a prejudiciat statul român cu 112 milioane de euro într-un dosar referitor la retrocedarea de plaje şi faleze în Constanţa şi Mamaia. Pe 13 ianuarie, autorităţile italiene au anunţat că Dragoş Săvulescu s-a predat la poliţia din Napoli, fiind însoţit de un avocat.

Conform unor surse citate de Pro TV, instanţa din Italia a decis să-l elibereze fără să-i impună condiţii sau restricţii. Mai mult, Săvulescu a părăsit arestul fără să plătească vreo cauţiune. Nu este sigur dacă decizia prevede detalii despre extrădarea în România.

Dragoş Săvulescu, condamnat la 5 ani de închisoare 

Dragoş Săvulescu, omul de afaceri condamnat în februarie 2019 la 5 ani de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale din Constanţa şi fugit din ţară, s-a predat în urmă cu aproape două săptămâni autorităţilor la o secţie de poliţie din Napoli (Italia). El fusese condamnat la 5 ani de închisoare pentru complicitate la abuz în serviciu. Emil Dragoş Săvulescu are 45 de ani şi a fost acţionar al clubului de fotbal Dinamo. A cochetat cu actoria, a fost iubitul Mădălinei Ghenea şi s-a însurat cu fosta Miss Albania, Angela Martini.

Citeşte şi:

Primul iubit al Mădălinei Ghenea s-a însurat cu Miss Universe Albania. Uite-i în luna de miere!

Fostul iubit al Mădălinei Ghenea îşi pregăteşte intrarea la Hollywood? Dragoş Săvulescu cumpără studiouri de film

image
image
image
image
image
image
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net