Dragoş Săvulescu a fost eliberat de poliţia din Napoli

dragos-savulescu.jpg

dragos savulescu eliberat politie napoli
Dragoş Săvulescu a fost acţionar al clubului Dinamo
Foto: arhivă personală

Fostul acționar de la Dinamo, Dragoş Săvulescu, nu mai este reţinut în arest de poliţia din Italia. În vârstă de 45 de ani, Săvulescu era dat în urmărire internaţională după ce a părăsit România la aflarea sentinţei, în februarie 2019.

Dragoș Săvulescu a fost acuzat de complicitate la abuz în serviciu şi a făcut parte dintr-un grup infracţional organizat care a prejudiciat statul român cu 112 milioane de euro într-un dosar referitor la retrocedarea de plaje şi faleze în Constanţa şi Mamaia. Pe 13 ianuarie, autorităţile italiene au anunţat că Dragoş Săvulescu s-a predat la poliţia din Napoli, fiind însoţit de un avocat.

Conform unor surse citate de Pro TV, instanţa din Italia a decis să-l elibereze fără să-i impună condiţii sau restricţii. Mai mult, Săvulescu a părăsit arestul fără să plătească vreo cauţiune. Nu este sigur dacă decizia prevede detalii despre extrădarea în România.

Dragoş Săvulescu, condamnat la 5 ani de închisoare 

Dragoş Săvulescu, omul de afaceri condamnat în februarie 2019 la 5 ani de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale din Constanţa şi fugit din ţară, s-a predat în urmă cu aproape două săptămâni autorităţilor la o secţie de poliţie din Napoli (Italia). El fusese condamnat la 5 ani de închisoare pentru complicitate la abuz în serviciu. Emil Dragoş Săvulescu are 45 de ani şi a fost acţionar al clubului de fotbal Dinamo. A cochetat cu actoria, a fost iubitul Mădălinei Ghenea şi s-a însurat cu fosta Miss Albania, Angela Martini.

 

 

Citeşte şi:

 

Primul iubit al Mădălinei Ghenea s-a însurat cu Miss Universe Albania. Uite-i în luna de miere!

Fostul iubit al Mădălinei Ghenea îşi pregăteşte intrarea la Hollywood? Dragoş Săvulescu cumpără studiouri de film

Loading...

Citește și

  • dragos savulescu angela martni

    Nu doar Cristian Borcea a lăsat acasă o soţie sexy şi pe deasupra însărcinată, pe Valentina Pelinel. Dragoş Săvulescu, fostul acţionar dinamovist cu lipici la frumuseţile autohtone, ar putea suspina adânc după proaspăta lui soţie, o bombă sexy, cu care s-a însurat în cel mai mare secret în urmă cu doar un an, şocul condamnării în dosarul retrocedării plajelor fiind unul greu de trecut.

  • dragos savulescu eliberat politie napoli

    Dragoş Săvulescu, omul de afaceri condamnat în februarie 2019 la 5 ani de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale din Constanţa şi fugit din ţară, s-a predat luni autorităţilor la o secţie de poliţie din Napoli (Italia), potrivit G4media. Acum pot începe procedurile legale pentru extrădarea acestuia în România.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1