Adolescentă dispărută în județul Olt după ce ar fi luat o mașină la ocazie! Părinții sunt disperați

alexandra_maceseanu.jpg

Alexandra Măceșeanu
Alexandra Măceșanu a fost văzută ultima oară pe 24 iulie
Foto: Arhiva personală
Citeste tot despre: 

O adolescentă de 15 ani din Dobrosloveni a dispărut miercuri (24 iulie). Părinții fetei au dat alarma și au anunțat poliția, solicitând ajutorul tuturor celor care pot contribui la aducerea acasă a Alexandrei Măceșanu.

Adolescenta este elevă la Liceul Teoretic  „Mihai Viteazul“ din Caracal, iar miercuri, 24 iulie 2019, a plecat din localitatea natală, Dobrosloveni, spre Caracal, cel mai probabil cu o maşină de ocazie, relatează adevarul.ro.  După ce a venit de la serviciu, mama fetei s-a speriat când a văzut că Alexandra nu s-a întors acasă. A sunat-o, însă copila avea telefonul închis.

Mesajul disperat al părinților

Părinții nu au acces la contul de Facebook al fiicei sale, astfel încât să poată afla cu cine a vorbit ultima dată sau cine a văzut-o, așa că prin prietenii fetei au distribuit un mesaj disperat.

„„A DISPĂRUT!!    Măceşanu Alexandra, în vârstă de 15 ani, din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, elevă la Liceul Teoretic “Mihai Viteazul” Caracal, a dispărut astăzi în jurul orei 10! Ea a venit în oraşul Caracal singură şi a plecat acasă cu ocazie iar de atunci nimeni nu ştie nimic de ea. Menţionez că era îmbrăcată într-o CĂMAŞĂ STIL IE DE CULOARE ALBASTRĂ, BLUGI LUNGI, ŞI TENEŞII DIN POZA DE MAI JOS, părul este de culoare şaten deschis, şi mărimea se poate observa în fotografie. Cine a văzut-o sau ştie ceva despre ea ne poate lăsa mesaj în privat sau ne poate contacta la numarul de telefon 0768773156 . Cu ajutorul dumneavoastră o putem găsi pe Alexandra. Vă rugăm din inimă distribuiţi să afle cât mai multe persoane!!!”, au scris părinții Alexandrei Măceșeanu pe Facebook. 

Loading...
 
 

Citește și

  • eleva timisoara rebeca cocora

    Rebeca Sara Cocora, o fată de 14 ani dispărută în urmă cu o săptămână, a fost găsită. Anunţul a fost făcut de fratele fetei. Adolescenta era flămândă, dar în stare bună, dar până acum nu a oferit o explicație coerentă despre plecarea ei, unde a fost și unde adormit în ultimele zile.

  • Eforturi disperate în comuna maramureşeană Repedea! Poliţişti, pompieri, jandarmi, poliţişti de frontieră, dar şi zeci de voluntari o caută pe Valentina Rusnac, o fetiţă în vârstă de 6 ani dispărută de acasă vineri după-amiază. La misiuni participă şi un câine de urmă. Micuţa a fost văzută ultima dată când se juca alături de sora ei, scrie adevarul.ro.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1