Dolj. Război cu topoare, bâte și coase între două familii din Livezi

Ultima actualizare:

    Două familii s-au luptat în stradă cu bâte, topoare și coaseFoto: adevarul.ro
Două familii s-au luptat în stradă cu bâte, topoare și coaseFoto: adevarul.ro

Două familii de romi și-au scos arsenalul de luptă și s-au războit în stradă, în comuna doljeană Podari, sat Livezi. S-au atacat cu bâte, cuţite şi topoare, şi-au spart geamurile de la case şi au distrus trei autoturisme.

Scandalul a avut loc duminică seară, când mai mulți membrii a două familii de romi s-au luptat în plină stradă, cu tot ce au găsit prin curți. Se pare că aveau un conflict mai vechi, iar acum au decis să-și facă dreptate.

Când au ajuns polițiștii, alertați de vecinii speriați de ce vedeau în fața ochilor, imaginile erau ca după război: locuinţe devastate, maşini distruse şi mai mulţi oameni întinşi pe stradă care se văitau şi cereau ajutor. 

15 persoane au ajuns la spital 

”Domne, veniţi! Ne omorâră, veniră peste noi în casă. Noi nu făcurăm nimic”, strigau femeile când i-au văzut pe poliţişti la faţa locului. 15 participanţi la bătaie au acuzat dureri şi au fost duşi la spital pentru îngrijiri medicale.  

”La faţa locului au fost direcţionate mai multe echipaje de politie, un echipaj de jandarmi, o grupă de luptători din cadrul S.A.S Dolj care au stabilit faptul că pe fondul consumului de băuturi alcoolice a izbucnit un conflict între membrii a  două familii, fiind implicate mai multe persoane, în timpul căruia s-au folosit obiecte contondente. În urma conflictului, 15 persoane au fost transportate la spital, fiind conştiente şi cooperante”, au precizat într-un comunicat reprezentanţii IPJ Dolj. 

La faţa locului au intervenit un echipaj de prim ajutor, un echipaj de terapie intensiva şi o autospecială de transport personal şi victime multiple din cadrul ISU Dolj şi 2 ambulanţe SAJ Dolj. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt, identificării tuturor participanţilor şi luării măsurilor legale, scrie adevarul.ro. 

Citește și: 

Război cu pistoale, bâte şi topoare pe străzile unui oraş din Vaslui. Două clanuri rome şi-au făcut singure dreptate

România sălbatică: bătaie între romi cu sticle, pietre și bâte în Târgu Neamț. Ce făcea Poliția

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net