Doi soți din Bârlad au murit de COVID la o zi distanţă unul față de celălalt, din cauza complicaţiilor

barbat-coronavirus-spital.jpg

Bărbat bolnav de coronavirus, pe patul de spital
Explozia de îmbolnăviri cu Covid-19 poate fi explicată de faptul că mulți oameni nu cred și nu se feresc contra acestui virus
Foto: Shutterstock

Tragedie într-o familie din municipiul Vaslui, unde ambii soţi au murit după ce s-au infectat cu virusul SARS-CoV-2, după ce starea de sănătate li s-a agravat. Bărbatul era fost cadru militar al Centrului Militar Vaslui.

Vestea morţii soţilor Elena şi Miluţă Baicu din municipiul Vaslui a stârnit un val de compasiune pe plan local. După ce au primit confirmarea că sunt infectaţi cu noul coronavirus, cei doi soţi, ambii în vârstă de 73 de ani, au fost internaţi la Spitalul Municipal de Urgenţă Elena Beldiman din Bârlad, unitate suport pentru pacienţii COVID-19 din judeţul Vaslui. Amândoi erau oameni în putere, spun apropiaţii, cu afecţiuni specifice vârstei, de care însă aveau grijă.

Amândoi au suferit complicaţii

După internarea în spital, evoluţia nu a fost una favorabilă, starea de sănătate a celor doi soţi agravându-se. Amândoi au suferit complicaţii care au dus la internarea în Secţia de Terapie Intensivă. În ciuda eforturilor medicale, cei doi pacienţi nu au putut fi salvaţi.

Prima care a pierdut lupta cu viaţa a fost soţia. La doar o zi distanţă s-a înregistrat şi decesul bărbatului. Vestea morţii soţilor Baicu a fost dată de foştii colegi ai bărbatului: ”Filiala Liga pentru Apărarea Drepturilor Pensionarilor Militari Vaslui anunţă cu mare regret plecarea prematură din viaţă a maistrului militar în retragere Baicu Miluţă împreună cu soţia sa Elena. Dumnezeu să-i ierte şi să-i odihnească în pace. Condoleanţe familiei!”. Cei doi soţi au fost înmormântaţi la Cimitirul ”Eternitatea” Vaslui, cu restricţiile impuse în cazul persoanelor decedate din cauza covid-19.

Citește și:

Țara arde și ei se distrează! Zeci de chefuri, nunți și botezuri au fost „sparte” de polițiști în acest weekend

Medic ATI: "Alegem pe cine ducem la Terapie Intensivă. Am ajuns acolo, credeați că n-am ajuns?"

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1