Țara arde și ei se distrează! Zeci de chefuri, nunți și botezuri au fost „sparte” de polițiști în acest weekend

Ultima actualizare:

    În plină stare de alertă, polițiștii au întrerupt numeroase petreceri organizate în București și în țară Foto: Inquam Photos
În plină stare de alertă, polițiștii au întrerupt numeroase petreceri organizate în București și în țară Foto: Inquam Photos

Cu peste 4.000 de cazuri pe zi, aproape 10.300 de bolnavi Covid în spitale, dintre care 757 la Terapie Intensivă, unii se țin în continuare de chefuri ca și când nimic nu s-ar fi schimbat în viețile noastre. Zeci de nunți, botezuri și petreceri private au fost întrerupte în acest weekend de polițiști, la nivel național. S-au dat amenzi de peste 1,2 milioane de lei și s-au întocmit 22 de dosare penale.

Nuntă cu 65 de persoane la Brăila

Polițiștii brăileni au întrerupt sâmbătă seara o nuntă cu 65 de peroane, într-un restaurant din oraș. Organizatorul evenimentului, precum și adnimistratorul localului au primit fiecare câte 3.000 de lei amendă și s-a întocmit dosar penal.

Veselie mare în Ialomița

Județul Ialomița a fost campion la petreceri. Polițiștii au sosit neinvitați la 5 evenimente private: două botezuri, două logodne și o cununie civilă. Potrivit unui comunicat al Poliției Române, în oraşul Căzăneşti, poliţiştii au aplicat 14 sancţiuni contravenţionale în valoare de 13.000 de lei în urma unei logodne organizată în curtea unei familii. Tot la Căzăneşti, într-un local de evenimente, avea loc un botez la care erau invitate 40 de persoane. Organizatorul a fost sancţionat cu 3.000 de lei, iar administratorul localului cu 15.000 de lei.

De asemenea, în municipiul Feteşti, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la organizarea unei logodne în curtea unei familii, fiind aplicate 14 sancţiuni contravenţionale în valoare de 17.000 lei, precum şi 16 sancţiuni în valoare de 37.500 muzicanţilor.

În comuna Ograda, o cununie civilă ce avea loc într-un cort amenajat în curtea unei familii a fost întreruptă de poliţişti, gazda fiind sancţionată cu 500 de lei. Cel de-al cincilea eveniment, un botez, a fost întrerupt de poliţişti în localitatea Malu Roşu, 25 de persoane fiind sancţionate.

Petreceri la pensiuni din Alba și Argeș

Și în minivacanțe de weekend s-au încins chefuri. La o pensiune din Rucăr, județul Argeș, 20 de persoane petreceau în cadrul unui eveniment privat. În Blaj, județul Alba, 15 persoane se pegăteau să deschidă boxele. Petrecerea nu a mai avut loc, dar polițiștii au aplicat amenzi.

Nunți și botezuri în mai multe județe

Și la Iași oamenii au ignorat restricțiile și au petrecut la nunți și botezuri. În comuna Ciortești, 45 de persoane participau la o cununie civilă în spațiu închis; alte două petreceri private (nuntă și botez) s-au organizat simultan într-un restaurant din comuna Mogoșești. În total, participau 100 de persoane.

Aceeași situație și în Ilfov. Polițiștii au sosit neinvitați la o cununie la care participau 37 de persoane și la un botez cu 33 de participanți în comuna Balotești. Pe lista parangheliilor mai adăugăm o nuntă în comuna Mogoșoaia, una în Sălaj, alta în Vaslui. Ba chiar și un parastas cu 29 de persoane într-un restaurant din Voluntari a fost întrerupt de oamenii legii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net