Deputatul PSD Cătălin Rădulescu zis «Mitralieră», amendat pentru că nu purta masca la benzinărie

Ultima actualizare:

    Cătălin Rădulescu
Cătălin Rădulescu

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, supranumit ”Mitralieră”, a fost amendat de un polițist din București pentru că nu purta masca de protecție într-o benzinărie de pe Bulevardul Iuliu Maniu. Ulterior, el a mai luat o amendă și pentru tulburarea liniștii publice, după ce l-ar fi jignit pe polițist.

Poliția a emis un comunicat oficial în care relatează evenimentul, fără a menționa însă că e vorba despre Cătălin Rădulescu. Jurnaliștii de la G4Media.ro anunță însă numele deputatului și scriu că acesta a refuzat să își fixexe masca și l-ar fi jignit pe agentul de poliție. Mai mult, el le-ar fi spus polițiștilor că e demnitar și că e scutit de la purtarea măștii, potrivit sursei citate.

Rădulescu a fost amendat atât pentru tulburarea liniștii publice, cât și pentru că nu a respectat prevederile legale privind măsurile de protecție anti-Covid 19, potrivit comunicatului citat.

Comunicatul integral al Poliției Române:

În data de 17.07.2020, polițist din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Brigada Rutieră, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a fost sesizat de către un cetățean cu privire la faptul că două persoane, bărbat și femeie, ce se aflau in interiorul unui spațiu comercial, nu poartă mască de protecție.

Polițistul s-a deplasat la locație și a solicitat celor două persoane să își fixeze corespunzător mască. Femeia s-a conformat solicitării, dar bărbatul a refuzat. La momentul în care i s-a adus la cunoștință că va fi sancționat contraventional a adresat cuvinte și expresii jignitoare.

Bărbatul a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, precum și Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

CITEȘTE AICI DE CE I SE SPUNE DEPUTATUL «Mitralieră» ȘI CE DECLARAȚII HALUCINANTE A FĂCUT ÎN TRECUT

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net