VIDEO Un tânăr a fost amendat după ce a huiduit-o pe Viorica Dăncilă

Ultima actualizare:

    Viorica Dăncilă se confruntă în continuare cu huiduieli din partea poporului Foto: Arhivă personală
Viorica Dăncilă se confruntă în continuare cu huiduieli din partea poporului Foto: Arhivă personală

Premierul României nu a scăpat încă de furia poporului și nu se știe dacă va reuși această „performanță” nici în viitorul apropiat. După numeroasele gafe și fâstâceli la TV, Viorica Dăncilă a reușit să piardă și admirația votanților săi de odinioară, probabil, având în vedere că tot mai des aceasta este huiduită pe la vizitele oficiale.

S-a întâmplat chiar când premierul îşi începea vizita în Hunedoara. În timp ce oficialităţile o întâmpinau pe Dăncilă cu flori, un tânăr n-a fost prea mulțumit de prezența acesteia și a huiduit-o. Ulterior, acesta a fost legitimat şi apoi amendat de Jandarmerie pentru gestul făcut. „Rușine!”, „Viorica Docilă!”, „Doamna Dăncilă, cea mai docilă!” - i-a strigat tânărul, potrivit Digi 24.

Premierul a intrat în clădirea Primăriei, iar apoi atenţia presei s-a mutat asupra dialogului purtat între jandarmi şi protestatar. Tânărul s-a legitimat, dar a fost condus la maşina Jandarmeriei şi, ulterior, pedepsit pentru „adresarea de injurii unei oficialităţi”. Bărbatul a primit o amendă de 200 de lei.

Premierul Viorica Dăncilă şi mai mulţi miniştri, între care Sorina Pintea, Marius Budăi şi Eugen Teodorovici, au făcut sâmbătă, 4 mai, o vizită în judeţul Hunedoara, având în program vizite la Spitalul Municipal Hunedoara şi la Castelul Corvinilor, dar şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva şi în municipiul Brad, conform aceleiași surse.

Acesta nu a fost singurul moment jenant al zilei pentru Viorica Dăncilă, care a fost întrebată de către o femeie de ce nu demisionează. „Doamna Dăncilă, o întrebare vă rog, de ce nu vă dați demisia? Aprobați legi și numai rău faceți”, a spus aceasta. „Pentru că aceste legi sunt pentru oameni și eu sunt un bun român și un bun român ține cu România și vrea stabilitate în țară. Și cred că demisia unui guvern care a făcut pentru români... Trebuie să continue să meargă pe aceeași linie. Sper că dumneavoastră, că sunteți femeie, să dați dovadă de solidaritate între femei. Eu vă respect opinia. Și sper că dacă vă uitați peste tot ce a făcut acest Guvern, să vă răzgândiți! Mi-a părut bine!”, s-a apărat prim-ministrul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net