Declarație cutremurătoare a criminalului de la Săpoca: «Am văzut o păpușă în pat și am omorât-o»

sapoca.jpg

sapoca crime
Cinci oameni au murit și opt au fost răniți la Spitalul Săpoca
Citeste tot despre: 

Cinci persoane au murit și alte opt au fost rănite, după ce un pacient de la Spitalul Săpoca a lovit cu un stativ metalic alți oameni internați în instituția de psihiatrie.

Pacienții răniți sunt personane în vârstă, de peste 60 de ani, care, în momentul atacului, nu au putut să se apere, fiind imobilizați la pat sau sedați. În urma loviturilor primite în cap și peste față, patru dintre ei au murit pe loc. Alți nouă răniți au fost aduși în Capitală: doi pacienți au fost internați la Spitalul Floreasca – dintre care unul a decedat - doi pacienți au ajuns la Spitalul Sf. Pantelimon, trei pacienți au fost preluați de Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni, iar alți doi pacienți sunt la Spitalul Universitar.

“Am văzut o păpuşă în pat şi am omorât păpuşa“. Aceasta ar fi una dintre  declaraţiile celui care a săvârşit crimele de la Spitalul Săpoca, potrivit informaţiilor obţinute de Digi24, iar păpușa pe care și-a imaginat-o ar fi fost chiar pacientul care fusese internat cu câteva ore înainte în același pat cu el.

Cine este criminalul de la Săpoca

Bărbatul de 38 de ani care a ucsi cinci persoane este necăsătorit, nu are serviciu şi nici o altă sursă de venit oficială. Lucra ca zilier în comună şi locuia împreuna cu mama sa într-o casă din Săgeata. Mai are un frate mai mic, recăsătorit, care locuieşte în Buzău, şi o sora plecată în străinătate. În cursul zilei de miercuri, 14 august, a fost tocmit de un vecin să muncească la cules de pepeni. Se pare că a băut peste măsură şi a ajuns iniţial la spitalul de urgenţă, din cauza unei crize etilice. A doua zi, joi, a fost internat la Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca, scrie adevarul.ro.

Agresorul mai fusese internat toamna trecută la psihiatrie, din cauza dependenţei de alcool. Acum, venise de bună voie să ceară ajutorul medicilor. După două nopţi de internare, însă, a devenit violent.

 

Citește și:

Managerul Spitalului de Psihiatrie Săpoca a demisionat. A cincea victimă a măcelului a murit

Cum a fost prins criminalul de la Săpoca. Bărbatul a încercat să fugă din spital și a fost sedat

 

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

Loading...

Citește și