Declarația pe proprie răspundere. Cum se completează de mână. Model

femeie-care-completeaza-documente.jpg

Femeie cu masca de protectie la gura care sta la birou si completeaza documente
Dacă atunci când ieși din casă nu ai la tine declarația pe proprie răspundere, riști amenzi de până la 20.000 lei

Declarația pe proprie răspundere poate fi completată și de mână, iar ca să-nțelegi cât mai bine ce ai de făcut, îți prezentăm un model din care să te inspiri dacă vrei să ieși la cumpărături. Din păcate, declarația este singurul document cu care mai putem ieși din casă, pe toată perioada stării de urgență.

Declarația pe proprie răspundere poate fi descărcată de pe internet, însă nu toată lumea are acces la calculator și imprimantă. Dacă te regăsești și tu în acestă situație, află că poți scrie declarația de mână. Iată un model din care să te inspiri dacă vrei să ieși la cumpărături.

Declarația pe proprie răspundere. Cum se completează de mână. Model

Declarația pe proprie răspundere trebuie să conțină următoarele date și informații: numele și prenumele tău, data nașterii, adresa unde locuiești, chiar dacă este diferită de cea din buletin, locul sau locurile unde te deplasezi, motivul pentru care faci deplasarea, data si semnătura. Iată mai jos cum se completează o astfel de declarație de mână, dacă nu ai acces la internet, nu deții calculator și/sau imprimantă.

declaratie-pe-proprie-raspundere.jpg

Declaratie peproprie raspundere in baza careia putem iesi din casa pe perioada starii de urgenta
Declarația pe proprie răspundere se completează citeț și detaliat

Deși pare simplu de completat, declarația pe proprie răspundere a dat multora mari bătăi de cap, inclusiv polițiștilor și jandarmilor. Au existat cazuri când forțele de ordine care au legitimat oamenii și au solicitat aceste declarații le-au interpretat eronat și au aplicat amenzi unor persoane ce nu greșiseră cu absolut nimic.

Ce trebuie să mai știi despre declarația pe proprie răspundere

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1