De ce va fi amânată nunta lui Radu Mazăre. Fostul edil spera să se căsătorească de ziua lui

Ultima actualizare:

    Nunta lui Radu Mazăre cu iubita lui va fi amânată Foto: Arhivă personală
Nunta lui Radu Mazăre cu iubita lui va fi amânată Foto: Arhivă personală

Avocatul lui Radu Mazăre a depus marți, 25 iunie, cererea pentru cununia acestuia. Totuși, deși fostul edil al Constanţei şi-ar fi dorit să-şi unească destinul cu cel al Roxanei Mihalache de ziua lui, pe 5 iulie, acest lucru nu va fi posibil. Primarul Sectorului 5 a declarat că documentaţia trebuie depusă personal de unul dintre parteneri, ceea ce duce la amânarea marelui eveniment.

Birocrația asta! Deși spera să se căsătorească în fața Stării Civile cu iubita lui chiar de ziua sa de naștere, luna viitoare pe 5 iulie, se pare că autoritățile i-au năruit planurile fostului primar al Constanței. Avocații lui Mazăre au intentat cererile necesare pentru organizarea marelui eveniment chiar în ziua dorită, însă acest lucru nu va fi posibil.

Radu Mazăre nu va primi de ziua lui de naștere cadoul mult visat, și anume căsătoria cu iubita lui, Roxana, rămânând tot burlac în ziua respectivă. Primarul Sectorului 5 a declarat că documentaţia trebuie depusă personal de unul dintre parteneri, ceea ce duce la amânarea evenimentului, având în vedere că Mazăre este încarcerat, iar partenera lui nu se află în țară în acest moment, aceasta ocupându-se de afacerile lui Mazăre din Madagascar.

Roxana Mihalache, viitoarea doamnă Mazăre, este aşteptată să depună documentaţia şi, abia apoi va fi luată o decizie pentru oficierea căsătoriei, dar nu mai devreme de 8-10 iulie. Logodnica fostului edil a anunţat că pe 28 iunie va face demersurile necesare. 

„A rămas ca, după ce viitoarea doamna Mazăre va veni în ţară, să vină, să depună documentaţia personal şi abia apoi voi lua o decizie cu privire la trimiterea unui ofițer de stare civilă la Rahova şi oficierea căsătoriei în perioada 8-10 iulie. A fost de acord (…) Pe 28 vine să depună cererea”, a declarat primarul Sectorului 5, Daniel Florea, pentru DC News. 

Radu Mazăre și iubita lui, Roxana, își vor uni destinele în penitenciarul Rahova
Radu Mazăre și iubita lui, Roxana, își vor uni destinele în penitenciarul Rahova

Radu Mazăre și Roxana se vor căsători în Penitenciarul Rahova

Fostul edil şi-a cerut iubita de soţie prin telefon şi urmează să se însoare la Penitenciarul Rahova, acolo unde este închis. Aceasta este prima nuntă care se va face în spatele gratiilor la Rahova.

„Nu poate fi o nuntă la penitenciar. E vorba doar de o ceremonie de cununie simplă, la care vor participa zece membri ai familiei şi cei doi în cauză: Radu şi Roxana. Verighetele mi-au ajuns mie astăzi dimineaţă, ele sunt plătite de mine. Sunt cadoul meu, eu oricum voi fi cel care va semna ca martor la cununia civilă. Cununia religioasă nu va fi deocamdată, vom vedea cum mai evoluează lucrurile, poate o va face când va termina perioada de detenţie”, spunea recent Mihai Mazăre, fratele lui Radu.

Lizeta Haralambie, avocatul lui Radu Mazăre, a depus marți, 25 iunie, cererea pentru cununia civilă a fostului primar al Constanței, urmând ca restul de treburi legale să fie rezolvate de Roxana, iubita fostului edil.

„Eu doar am venit să fac rezervarea, să discut, să prezint cererile de la penitenciar şi urmând să vin cu Roxana, pentru că trebuie să fie ori el, ori ea. Va merge un ofiţer la penitenciar. Vorbesc cu Roxana zilnic. E nerădbătoare să îl vadă pe Radu. Nu ştiu nimic de haine, o să merg să vorbesc cu Radu. E o căsătorie din dragoste 100%. Dacă Radu a făcut acest pas este clar că este din dragoste. Roxana şi Radu formează un cuplu de peste 15 ani, a crescut cu el, este important Radu pentru ea, este şi tată şi prieten şi amic. Da, o să merg la penitenciar acum”, a declarat Lizeta Haralambie, conform Antena Stars.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net