Radu Mazăre se însoară în închisoare. Şi-a cerut iubita de soţie prin telefon

radu-mazare-8-840x500.jpg

radu mazare
Radu Mazăre urmează să se însoare în penitenciar
Foto: arhivă personală

Radu Mazăre îşi face cel mai frumos cadou de ziua lui. Luna viitoare, fostul primar al Constanţei renunţă la burlăcie, chiar în închisoare. Fostul edil şi-a cerut iubita de soţie prin telefon şi urmează să se însoare la Penitenciarul Rahova, acolo unde este încarcerat. Aceasta este prima nuntă care se va face în spatele gratiilor la Rahova.

Radu Mazăre se însoară în închisoare, luna viitoare, chiar de ziua lui, anunţul fiind făcut de fratele fostului edil de Constanţa. Mihai Mazăre a spus că data exactă va fi decisă de conducerea penitenciarului Rahova, acolo unde Radu Mazăre îşi ispăşeşte pedeapsa după ce a fost extrădat din Madagascar.   

roxana-iubita-radu-mazare.jpg

roxana mihalache cu lemurieni madagascar
Roxana Mihalache, iubita lui Radu Mazăre, se află încă în Madagascar
foto: arhivă personală

„El ar vrea la începutul lunii viitoare, când e şi ziua lui, dar nu depinde de el, ci de ce va accepta conducerea pentenciarului. După ce ei doi se căsătoresc, urmează şi ei, la rândul lor, să cunune şi să fie naşii colegului lui de celulă, care şi el vrea să-şi ia prietena în casîtorie. O să fie două nunţi într-una. Nu o să fie o petrecere. Eu vin, da. Nu ştiu care e regulamentul, cum pot veni invitaţii. Trebuie să mă ocup de verighete şi mai am şi sarcini pe care mi le-a dat”, a declarat Mihai Mazăre, fratele fostului edil.

Colegul de celulă nu e o persoană cunoscută, a mai spus Mihai Mazăre. 

Radu Mazăre va purta costum la nunta din închisoare

Mihai Mazăre a explicat şi cum fostul primar a cerut-o pe Roxana în căsătorie. „Prin telefon a cerut-o. Nu cred că a îngenuncheat”, a subliniat Mihai Mazăre.

„El are un costum, cred că o sa ia costumul cu care merge la Înalta Curte şi la nuntă. Nu are ce să facă cu două costume acolo. O să folosim acelaşi costum. (...) Încă nu s-a decis cine o să fie naşi. Nu ştie cum se poate face cununia religioasă şi dacă poate să vină cu naşi, cu preot aici. Din ce ştiu, sunt 10 persoane (au voie să participe). Familia lui şi familia Roxanei, ea urmând să vină spre sfârşitul lunii”, a mai explicat fratele lui Radu Mazăre.

Fostul primar al Constanţei Radu Mazăre, extrădat din Madagascar pentru a-şi ispăşi pedeapsa de 9 ani de închisoare cu executare în România în dosarul retrocedărilor plajelor, este încarcerat din 20 mai la Penitenciarul Rahova.

 

Citeşte şi:

Mama lui Radu Mazăre a fost demnitar comunist

Radu Mazăre, vizitat de fiul său în arest: „I-am dus cartea Patimile lui Iisus”. Va fi extrădat acum sau în 2020?

Loading...

Citește și