De ce și-a operat ministrul Tudorel Toader negii. Ce spun specialiștii

tudorel-toader-negi.jpg

tudorel toader cu negi
Conform specialiștilor, ”negii” lui Tudorel Toader erau de fapt niște alunițe dermice benigne
foto: Mediafax

La începutul acestei luni, Ministrul Justiției Tudorel Toader a apărut cu un chip nou. Toți cei din jur au sesizat schimbarea: cei trei negi poziționați pe parea dreaptă a gurii au dispărut fără urmă. Iată ce spun specialiștii despre intervenția pe care și-a făcut-o ministrul Justiției.

Pe data de 21 martie, ministrul Tudorel Toader (59 de ani) a anunțat că intră în concediu timp de o săptămână, decizie surprinzătoare în condițiile în care în perioada cu pricina ar fi trebuit să se desfășoare interviurile candidaților din partea României pentru Parchetul European. La vremea respectivă, Toader a comentat ironic, pe pagina personală de Facebook, că nici nu și-a rupt piciorul, nici nu s-a internat în spital.

Ceva, ceva tot s-a întâmplat însă cu ministrul Toader, de vreme ce, la revenirea din concediu, toată lumea a remarcat că de pe fața sa dispăruseră trei negi, în urma lor rămânând niște urme normale ca după o intervenție medicală de extirpare.

tudorel-toader-fara-negi.jpg

tudorel toader fara negi
Așa arăta fața lui Tudorel Toder la întoarcerea din concediul de la sfârșitul lunii martie
foto: Mediafax

 

Tudorel Toader a negat că ar fi suferit vreo intervenție chirurgicală

Totuși, Toader a infirmat că și-ar fi făcut o astfel de intervenție estetică, ba chiar a venit cu infirmări pe pagina sa de socializare. ”Simple precizări! Nu mi-am rupt piciorul; nu m-am internat în spital; nu mi-am făcut operație! PS: totul este o simplă dezinformare, aparținând unei «mărci» consacrate în acest sens!”, a scris ministrul pe Facebook.

Iată însă că medicul îl contrazice. “Negii” de pe fața lui Tudorel Toader sunt de fapt niște alunițe dermice perfect benigne și, prin urmare, neriscante. Ele apar în adolescență sau în perioada de adult tânăr și cresc treptat cu vârsta. Aceste escrescențe hemisferice pot fi la culoarea pielii sau cafenii și creează mai ales un prejudiciu estetic. Aceste stigmate cutanate pot fi tratate foarte ușor prin mici excizii chirurgicale care se vindecă foarte repede și aproape fără urmă. Un alt tratament se face prin secționare la bază cu radiocauterul sau laserul. Este bine să fie verificate la laborator pentru siguranță. Pot fi îndepărtate la orice vârstă fără risc”, a declarat pentru Click! medicul dermatolog Mihaela Leventer.

 

Citește și:

Cântăreții de folclor care au operații estetice și machiaj de scenă

FOTO EXCLUSIV Victor Ponta s-a operat la faţă ''în secret''

Loading...

Citește și