Dacian Cioloș, despre scandalul de la Sănătate: ”Modul în care a procedat Florin Cîțu e absolut inacceptabil”

Ultima actualizare:

    Dacian Cioloș critică decizia premierului Florin Cîțu de a-l demite pe ministrul Sănătății Vlad Voiculescufoto: Inquam Photos
Dacian Cioloș critică decizia premierului Florin Cîțu de a-l demite pe ministrul Sănătății Vlad Voiculescufoto: Inquam Photos

Copreședintele USR-PLUS, Dacian Cioloș, a reacționat pe Facebook după demiterea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, acuzându-l pe premierul Florin Cîțu că a procedat „absolut inacceptabil”.

„Modul în care a procedat Florin Cîțu, înaintând președintelui Klaus Iohannis cererea de demitere a lui Vlad Voiculescu fără consultarea conducerii Alianței USR PLUS și a Coaliției, este absolut inacceptabil. Din păcate, în aceste zile sunt în recuperare medicală și nu pot interveni public”, a scris Dacian Cioloș pe Facebook.

Vlad Voiculescu, demis de la șefia Ministerului Sănătății

Vlad Voiculescu a fost demis de la Ministerul Sănătății, informația fiind confirmată oficial de Guvern. Premierul Florin Cîțu s-a întâlnit în această dimineață cu vicepremierul Dan Barna, fiind extrem de nemulțumit de scandalurile în lanț din jurul Ministerului Sănătății. Voiculescu este al treilea ministru al Sănătății schimbat din funcție de la debutul pandemiei COVID-19 în România.

De asemenea, de la Ministerul Sănătății pleacă și secretarul de stat Andreea Moldovan. Interimatul la MS va fi preluat de Dan Barna.

Citește și:

Reacția USR după demiterea lui Vlad Voiculescu: ”Este un act de agresiune al premierului în Coaliție”

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net