Cursă pe viață și pe moarte în Baia Mare, din cauza geloziei! Cum și-a pierdut viața unul dintre pasagerii mașinilor

ambulanta.jpg

ambulanta
Sursă foto: Profimedia

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Gelozia unui tânăr din Baia Mare s-a sfârșit cum nu se poate mai tragic! Un prieten de-al său a murit într-un accident rutier, la finalul unei curse la care a fost antrenat fără a avea o cauză persoanlă.

Pe scurt, tânărul de 28 de ani și-a confundat fosta iubită cu o altă fată care s-a urcat într-o mașină condusă de un alt bărbat, în vârstă de 24 de ani. Imediat, acesta și-a luat un amic și a pornit într-o cursă nebună, în urmărirea mașinii în care credea că se află fosta iubită. Urmărirea  s-a desfășurat pe o distanță de 5 kilometri, pe DN1C.

La un moment dat, șoferul urmărit a oprit vehiculul pentru ca tânara să coboare. Atunci, șoferul gelos și amicul lui ar fi tăbărât spre autoturism și ar fi început să lovească cu pumnii și picioarele. În acel moment, șoferul de 24 ani s-a speriat și a demarat în trombă din Baia Mare spre orașul Tăuții Măgherăuș, scrie antena3.ro.

Impactul deosebit de violent  

Ceilalți doi au fugit spre autoturismul lor și au pornit iarăși în urmărirea lui. În tot acest timp, șoferul urmărit a sunat la 112 și a anunțat totul. Era la telefon cu Poliția în momentul producerii accidentului.

Șoferul gelos s-ar fi angajat în depășirea mașinii urmărite, numai că din sens opus venea un alt vehicul. Atunci, pentru a evita un impact frontal, ar fi tras de volan dreapta și s-a lovit de mașina urmărită pe care a proiectat-o într-un șanț din beton.

Prietenul șoferul gelos a murit  

Din mașina urmăritorilor, pasagerul din dreapta, adică prietenul șoferului gelos, a fost aruncat din vehicul și a decedat. Se pare că nu purta centura de siguranță. Șoferul gelos dar și șoferul urmărit au fost preluați de echipajele medicale și au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele șoferul vinovat pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Citește și: 

Accident mortal în București: Un pieton a fost spulberat de o mașină care se șicana în trafic cu alt autoturism

Accident mortal de circulație în Cluj. Un șofer și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina într-un cap de pod

  

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5