Cum se pregătesc sălile de fitness pentru marea deschidere din 15 iunie

Ultima actualizare:
Angajații unei firme de curățenie au spălat și dezinfectat fiecare colțișor al sălii de sport
Angajații unei firme de curățenie au spălat și dezinfectat fiecare colțișor al sălii de sport

Trei luni! Atât au fost închise sălile de fitness din România. Iubitorii sportului au fost nevoiți să facă mișcare acasă, așa cum s-au priceput, sau în natură. Dar de mâine, 15 iunie, sportul va fi din nou pentru toată lumea. Iată cum se pregătesc sălile de fitness pentru marea deschidere!

Reprezentanții Comitetului pentru Situații de Urgență s-au întrunit zilele trecute. Au discutat despre a treia etapă a măsurilor de relaxare și au decis, printre altele, ca și sălile de fitness să fie deschise, din 15 iunie, odată cu piscinele în aer liber, mall-urile și grădinițele private. 

Dar cu multe reguli, pe care proprietarii de săli de sport trebuie să le respecte cu strictețe. Pentru a-i întâmpina cum se cuvine pe românii, care abia așteaptă să facă mișcare într-un cadru organizat, aceștia s-au pregătit serios.

La Maxgym, cea mai mare sală de fitness din Ploiești, zeci de oameni dezinfectau astăzi, 14 iunie, spațiul ca la carte.

Vestiarele au fost și ele curățate
Vestiarele au fost și ele curățate

”Am contract cu o firmă de curățenie, care a venit să curețe totul cu produse profesionale. Sala este dotată cu sisteme de ventilație cu aport de aer proaspăt, unice în Ploiești. Sistemul de aer condiționat este igienizat săptămânal, iar suprafața sălii este dezinfectată zilnic. Avem 12 dozatoare cu dezinfectant pentru mâini și covorașe cu dezinfectant la intrare. De asemenea, se va realiza trierea clienților prin măsurarea temperaturii la intrarea în sală”, ne-a explicat Mihai Vrabie, proprietarul sălii, aflată în incinta Winmarkt Ploieşti.

Podeaua, vestiarele, aparatele, toate au fost igienizate, iar clienții vor păși mâine într-un spațiu curat. Dar și ei trebuie să respecte regulile impuse pentru prevenirea infectării cu coronavirus.

Pentru siguranța lor, sunt rugați să vină de acasă cu prosoape și să șteargă înainte aparatele pe care le vor folosi.


    Vestiarele au fost și ele curățate
Vestiarele au fost și ele curățate

”Masca de protecție trebuie purtată în zona de recepție, în sală nu este obligatorie. Folosirea dușurilor și a saunelor este interzisă până la noi decizii. Capacitatea sălii Maxgym este de 228 persoane, raportată la suprafața de 1.800 mp a acesteia. Pentru activități de cardio și forță nu este necesară programarea prealabilă, doar pentru cursurile de aerobic și spinning. La aerobic pot intra la un curs 20 de persoane, iar la spinning, 10, cu respectarea celor 10 mp alocați fiecărei persoane, conform reglementărilor”, a explicat Mihai Vrabie.

Programările se fac numărul 0344.100. 496, în intervalul orar 8.00 - 21.00, cu o zi înainte sau în ziua desfășurării cursurilor, în limita locurilor disponibile. În cazul în care sunt locuri libere, sunt acceptați clienți și fără programare.

Citește și: 

https://www.click.ro/news/national/iohannis-vrea-prelungirea-starii-de-alerta-din-15-iunie-se-redeschid-cresele-piscinele

https://www.click.ro/news/bucuresti/primaria-deschide-teatrele-si-salile-de-spectacole-din-15-iunie-explicatia-gabrielei

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net