Culmea ironiei! ”Socrii” lui Dragnea au lucrat la Penitenciarul Rahova

liviu-dragnea-puscarie.jpg

Liviu Dragnea inchisoare
Liviu Dragnea va fi liber pentru o zi după care se va întoarce la Penitenciarul Rahova
Foto: arhivă personală

Încurcate sunt căile vieții! Au lucrat ani de zile la Penitenciarul Rahova, iar acum viitorul lor ginere este deținut acolo. Vorbim despre părinții Irinei Tănase, nimeni alții decât ”socrii” lui Liviu Dragnea.

Irina Tănase (26 de ani) provine dintr-o familie simplă. Părinții ei sunt pensionari, au o Dacia Logan și locuiesc într-un apartament din cartierul Drumul Taberei, din Capitală.

Dar până în 2016, atunci când au ieșit din viața activă, ”socrii” lui Liviu Dragnea (56 de ani) au fost angajați în cadrul Penitenciarului Rahova.

Mai exact, mama a fost asistent medical, iar tatăl electrician. Iată ca la trei ani de la pensionare, fata lor a ajuns să facă potecă spre această pușcărie.

Săptămânal, vine să-și viziteze iubitul cu 30 de ani mai în vârstă, încărcată cu bunătăți. Și asta pentru că Liviu Dragnea refuză mâncarea din pușcărie.

Liviu Dragnea stă singur în celulă, pentru că este deținut vulnerabil

Cu toate acestea, politicianul a cerut în mod special să rămână să-și ispășească pedeapsa tot la Rahova. Poate și pentru că speră să aibă o viață mai bună după gratii, având în vedere că mai toți angajații au lucrat cu ”socrii” lui. În plus, aici sunt condiții mai bune decât la Jilava, acolo unde ar fi trebui să fie transferat.

În mod normal, Rahova este un penitenciar de carantină, iar majoritatea deținuților stau 21 de zile, apoi sunt distribuiți spre alte închisori.

liviu-dranea-irina-tanase.jpg

Liviu Dragnea, alături de Irina Tănase, cu care se iubește din 2013
Liviu Dragnea, alături de Irina Tănase, cu care se iubește din 2013

Comisia a acceptat săptămâna trecută ca el să rămână aici și detenția sa să fie în regim închis. Asta ar însemna ca el să împartă celula cu alți colegi. Dar nu se întâmpă acest lucru.

Surse din cadrul sistemului ne-au mărturisit faptul că el face parte din categoria pușcăriașilor vulnerabili, astfel că stă singur. ”Ca să nu fie atacat, să i se ceară bani etc, s-a stabilit ca Dragnea să nu împartă celula cu nimeni”. Fostul lider al PSD a fost condamnat pe 27 mai la 3 ani și 6 luni de închisoare și ar putea fi eliberat condiționat după ce va ispăși cel puțin două treimi din durata pedepsei, adică 2 ani și 4 luni.

 

Citește și:

https://www.click.ro/news/national/de-ce-nu-poate-liviu-dragnea-sa-faca-sex-la-camera-intima-cu-iubita-tinerica

https://www.click.ro/news/national/liviu-dragnea-i-pus-bodyguard-iubitei-sexy-uite-cum-i-am-surprins-pe-cei-doi

https://www.click.ro/news/national/cine-e-si-cu-ce-se-ocupa-iubita-tanara-lui-liviu-dragnea-unde-era-ziua-arestului

Loading...